dimecres, 28 de novembre del 2007

Carta a Magdalena Álvarez


Indesitjada ministra de Foment:


Li escric aquesta carta, que pràcticament amb seguretat puc imaginar que no llegirà mai, per demanar-li el que la majoria del poble català li demana. I dic la majoria perque si sumem la gent de CiU, ERC, PP i ICV surt la majoria del poble català exceptuant la gent del PSC.


Siusplau marxi, deixin's en pau. No tenim perque aguantar tanta incompetència. Vostè podrà pensar "home no sóc la única incompetent", doncs té tota la raó. Podriem començar per ZP, que encapçala el govern i que és un mentider, que no sap donar la cara i s'amaga en la transparència i el talante, que no sap quan ha de destituïr els seus ministres o dimitir ell mateix. Un president que la última que ha fet es innaugurar una placa solar a Moncloa. Com si això aturés el canvi climàtic. Siusplau una mica de TALANTE!


Seguim amb dos grans oradors com Joan Clos i Moratinos. Dos homes que cada cop que parlen... ho fan sense saber i equivocant-se constantmen. Són humans i tant... però són ministres i els errors s'haurien de pagar amb la destitució, o amb un gest honrat i dimitir.


I senyota Alvarez no es pot anar de manera prepotent i vacil.lant amb frases fetes "andaluzas" en moments de tensió. Està bé la broma i la conya en moments bons, però hauria de saber quan toca broma i quan serietat. No creu?

Sra. Magdalena ahir vostè havia de ser la protagonista al Congrès de Diputats, i no per arribar tard, sinó perque estava rebent el càstig del Parlament, del qual pels pèls es va salvar. Tot i que 3 vots de diferència haurien de fer-la reflexionar(si es que sap que vol dir "reflexionar"). Potser , tot i que li quedi poc al govern,ha arribat l'hora de plegar, de marxar i deixar a un altre, això si primer faci un gest amb la ciutadania i demani perdó i digui " sóc incompetent i per això marxo". Tot i que tothom ho sap, no costa res recordar-ho. I un altre motiu pel qual hauria de reflexionar és que en un any van 3 cops que se sotmet al Congrès. No sé si vol establir un rècord Guiness, però siusplau... Dimiteixi!!!! Ja ens ha fet prou mal! No volem l'AVE si primer no tenim garantit el servei de rodalies, que és el que la ciutadania fa servir cada dia per anar a estudiar, per anar a treballar...


Una cordial salutació!

dimarts, 27 de novembre del 2007

M'acosto a l'horitzó


Acabades practicament les classes prèvies als examens, avui ha sigut un dia tranquil, que he aprofitat per treballar en la creació de la tan necessitada associació juvenil a Abrera.

Acompanyat pels companys que estan disposats a tirar endevant aquest projecte, hem anat a l'institut on el director i un altre membre del centre ens faran el fabor de penjar uns cartells per anunciar la propera reunió. Per la tarda hem penjat cartells a punts estratègics del poble i finalment hem acabat prenent una coca-cola al bar.


Demà toca anar a la universitat un parell d'horetes. Dos hores de tren i dos hores de classe. No sembla gaire lògic. Però les comunicacions són així de deficients i tercermundistes.


Per altra banda s'acosta dissabte. El dia en què puc entrar a formar part de les llistes d'ERC per les properes Eleccions Generals. Gairebé tinc acabat el discurs amb que vull convènçer les bases del partit per poder ser la persona que els representi. El discurs està basat en aquesta deficient xarxa de comunicacions que deia que comunica el Baix Llobregat i la gran ciutat. En especial interès el centro en la zona del Baix Llobregat on visc, el Baix Nord, la zona oblidada de la comarca. Per això vull ser la persona que capgiri la situació i deixem d'estar oblidats.
Poc a poc l'horitzó del que parlava... es va acostant.

dimecres, 21 de novembre del 2007

Horitzons


Escric avui per parlar d'alguns fets que per mi són molt importants pel meu futur, pel que vull arribar a ser, pel que vull fer. És sabut per tots els que em coneixen que m'agrada la política, que sóc militant d'Esquerra Republicana de Catalunya. És sabut per tots els que em coneixen que participo en la política d'Abrera, que a dins de la secció local m'encarrego dels temes de joventut, aquest sector oblidat d'Abrera perque aquest govern que ve de temps llunyans mai ha pensat en els que no voten.


Fa pocs dies em van proposar presentar-me per a Conseller Nacional Comarcal d'ERC. Cosa que em va fer molta il.lusió, ja que en poc més d'un any que sóc dins del partit com a militant, no és fàcil que confiin en tu d'aquesta manera. Pocs dies després també es va presentar l'opcio de presentar candidatura per formar part de les llistes d'ERC a les eleccions generals del proper mes de març.

Finalment he decidit acceptar la proposta de presentar-me a formar part de les llistes, com a representant del Baix Llobregat, i més concretament com a representant del Baix Llobregat Nord.

D'il.lusió i ganes no me'n falten i sóc conscient de l'edat que tinc i que la falta d'experiència potser pot ser un punt desfavorable. Sóc conscient que formar part de les llistes és simplement simbòlic, doncs seria un miracle que en sortís diputat en el lloc que pugui ocupar a les llistes.

Tot això s'aclarirà el proper dia 1 de desembre en el Congrès Comarcal d'ERC. Fins llavors... una única feina: Escriure un petit discurs de presentació que digui tot el que vull.


I per acabar, un altre repte: la creació d'una associació de joves, que dongui vida als joves del meu poble. És encara un projecte sense gairebé forma, però amb gent disposada a tirar endevant. Ara falta cridar l'atenció dels joves i fer d'aquest projecte, avui incipient, una realitat.


Des d'aqui gràcies a la gent que confia i ha confiat en les meves idees, que a la fi són les que et condueixen allà on estàs. Si no tens idees no arribes enlloc. Les idees són el rumb, si considerem que la vida és un viatge en el temps que ens toca viure. Doncs les idees ens condueixen a diferents indrets(objectius). En aquesta vida no tot és tenir masters... sinó idees i saber-les dur a terme, és a dir lluitar per elles.

dimarts, 6 de novembre del 2007

Ja n'hi ha prou!

Ara parlaré com a usuari dels FFGC(Ferrocarrils de la Generalitat). Des de fa un parell de setmanes i per culpa de les obres de l'AVE, o com diuen per megafonia de FFGC: "Per causes alienes a aquest ferrocarril..." doncs en comptes d'oferir el servei complet de la linia Llobregat-Anoia, és a dir amb parada a Pl.Espanya, fa dos setmanes que el tren finalitza el seu recorregut a Hospitalet Av.Carrilet. Això suposa que per arribar a Pl.Espanya els usuaris han d'agafar la L1 de metro amb la qual cosa et feien pagar també el metro, cosa poc lògica pels usuaris que no tenien que agafar metro. Ara aquesta setmana han tret les màquines per validar el bitllet abans d'entrar al metro. EM SEMBLA PERFECTE.
El problema es que per fer el recorregut invers: de Pl.Espanya a Av.Carrilet no hi ha gratuïtat de metro. Així doncs la mesura serveix per callar algunes boques que es queixaven d'haver de pagar metro quan abans no ho feien. Ja n'hi ha prou d'enganys!!! Els afectats no només són els usuaris de RENFE, també els de FFGC i per tant també mereixem la gratuïtat del bitllet!!

Ja n'hi ha prou també de llegir cada dia als diaris, d'ecoltar cada dia la ràdio i sentir pifies dels ministres... Una mica de respecte pel poble que representeu!!!
Joan Clos... qui é boca s'equivoca... pero aquest ja es va equivocar en el jurament de la constitució...
Moratinos... quin desastre...
Magdalena Álvarez... cada cop que obre la boca... la caga
Presi... tanta transparència s'ha convertit en invisibilitat... que ho diguin els presos al Txad...

com deia Raimon: DIGUEM NO!!
ja està bé de ser les víctimes! ja n'hi ha prou!

Potser al març... la solució no estigui en reelegir PSOE, ni en que guanyi el PP
Potser al març la solució seria una coalició entre partits minoritaris(si es dongués la sort de que la gent tingués consciència i castigués als partits grans). Que m'en diuen d'un govern IU, ERC, CiU, PNV,BNG, la Chunta aragonesista... i que el president del govern fós Labordeta?? Un home amb empenta, sense pèls a la llengua...
És només una utopia, pero potser el consens entre tots els partits minoritaris que porten anys fent oposició i tenint idees de veritat ens porti a formar part d'un país lliure.

diumenge, 4 de novembre del 2007

Petit detall de Sarkozy


Avui per fi s'ha aconseguit que part de la tripulació de l'avió llogat per l'ONG "L'arca de Zoé". Han tornat a casa, a Catalunya, 4 hostesses de l'avió. Encara queden allà 5 tripulants més. I evidentment els representants de la ONG.

L'alliberament no tindria res de particular si no fós perqué ha sigut possible gràcies a Nicolas Sarkozy, president de la República francesa. I hom pot pensar home i no seria més lògic que hagués sigut per la negociació de ZP, president del govern del Regne d'Espanya?? o del Ministre d'Afers exteriors??? Doncs no... això és Espanya i tenim prou amb que els altres facin i nosaltres donem les gràcies.

Però lo bo es que no saben ni donar les gràcies... ZP li ha dit GRACIAS POR EL DETALLE NICOLAS! pero home siusplau... aixi anem, fent amics pel món!


Ara allà al Txad encara queden els 6 membres de l'ONG i algun membre de la tripulació.

ZP, Moratinos, Madalena Alvarez(que ja que de foment poca cosa treballem, no se podia anar al Txad allà a fer un dels seus discuros, ficar la pota i que se la quedin alla a construir un AVE Txad-Madrid) i aixi quan a Zp li vingui de gust anar a negociar allà l'alliberament dels francesos, ja que Sarkozy s'ha prés la molestia d'anar a negociar l'alliberament dels espanyols i espanyoles detingudes. Quan la seva feina era alliberar els francesos. Que també ho ha aconseguit, en part, amb l'alliberament dels periodistes.

ZP torni el DETALLE a Sarkozy no??