diumenge, 15 de juny del 2008

Segona xiulada pública a Maria Soler.

Aquesta tarda s'ha efectuat l'entrega de premis dels XI Premis de l'Esport Local. Aquest será un escrit breu però espero que sigui clar.
Primerament felicitar a la organització de l'acte, que pel que sé no ha comptat amb gaire ajuda de la regidora d'esports, la senyora Guadalupe Marcos, la qual em consta que no ha assistit a gaires reunions.

En segon lloc he trobat a faltar l'habilitació de l'escenari per a gent amb discapacitats físiques. Avui ha sigut una senyora que per una lesió a la cama anava en cadira de rodes i no ha pogut pujar a l'escenari a recollir el premi, i tampoc ha sortit a la fotografia amb tots els premiats. Avui això, pero que hagués passat si a Abrera tinguéssim un Club de bàsquet amb cadira de rodes?? Aquest Ajuntament, lo que es pensar en això no ho fa. Tenim un antecedent amb el Centre Polivalent, el qual va haver de patir una modificació pressupostària per poder habilitar-lo, que per altra banda s'hauria d'haver previst al projecte desde bon començament. Per tant "SEMAFORO ROJO A LA REGIDORA D'ESPORTS per falta de previsió"

Tercer, ha faltat un reconeixement a les noies de l'equip de gimnàstica artística que van quedar en segon lloc al Campionat de Catalunya que es va celebrar fa uns dies a Abrera. Quina falta de consideració cap a aquestes noies. Increïble. "SEMAFORO ROJO A L'ALCALDESSA I LA REGIDORA d'ESPORTS"

Quart, s'hauria pogut esperar un ratet als jugadors de l'equip de bàsquet que estaven disputant una final. Em consta que l'alcaldessa ha estat informada que no trigarien. De fet en el moment d'entregar el premi han arribat, però no se'ls ha esperat, i per tant no han tingut el reconeixement públic de la regidora ni de l'alcadessa. Han hagut de pujar a l'escenari a fer-se una foto ells sense cap autoritat local. " SEMAFORO ROJO A L'ALCALDESSA I A LA REGIDORA d'ESPORTS"

Cinquè, el discurs de l'alcaldessa ha estat marcat per crits de "fora fora" i "mentidera", a més de xiulets. Ja és el segon cop que l'alcaldessa d'Abrera rep crits i xiulets en un acte públic. Alguna cosa no funciona.

I per últim m'alegro que hi hagi gent jove implicada en la causa de la crítica a l'equip de govern. Avui he trobat un vídeo en que una noia de 14 anys del grup de majorettes d'Abrera reclama a l'alcaldessa atenció i implicació de l'Ajuntament amb el grup, cosa que pel que sembla no s'ha fet. " SEMAFORO VERDE A AQUESTA NOIA" http://es.youtube.com/watch?v=9N2fRDIRPMI