divendres, 21 de desembre del 2007

Pressupostos 2008. 48% PSC


El passat dia 19 de desembre el Ple de l'Ajuntament va aprovar els pressupostos. L´única formació política que va votar a favor,va ser el PSC, és a dir l'equip de govern. I com és propi d'aquesta dictadura socialista... els pressupostos van quedar aprovats. Això és diu democràcia.


Vist d'un altra manera: l'oposició, que representa el 52% dels votants, va votar en contra dels pressupostos. És a dir, que els representants de la majoria de població que va anar a votar, van votar en contra d'uns pressupostos que estàn fets a gust del PSC, uns pressupostos, que Maria Soler, l'alcaldessa, va presentar com "són uns pressupostos per les persones". I una merda!!! Per les persones???? Amb una disminució del 60% en sanitat???. Sort que eren per les persones i no pels interessos de l'equip de govern!!. En definitiva, els pressupostos del 48% de votants! Sort que els pressupostos en joventut s'han incrementat considerablemen. Veurem si és nota!

Aquest equip de govern és tan autoritari, que se l'hi en fot la majoria de població, l'únic que veuen és la seva majoria en nombre de regidors. Sort que volien dialogar, sort perqué si arriben a no voler dialogar... I a sobre tenen la cara de dir que és l'oposició qui no vol dialogar. És l'oposició, que sovint no té torn de replica, qui no vol dialogar... On anirem a parar??


En fi... voldria acabar amb un record a l'ex regidor, Javier Villacorta, d'Eu-Iu, mort el mateix dia 19 de desembre. Una persona que va ser regidor durant 14 anys, 2 a l'equip de govern, essent clau en el desenvolupament del Reglament de Participació ciutadana i el Pla Estratègic.

Descansi en pau.