dimecres, 18 de juny del 2008

Abrera a la premsa

No fa gaire vaig comentar que Abrera no sortia a la premsa comarcal, doncs bé ahir arriba el número 8 de "LA BÚSTIA" i tenim un bon grapat d'informació per analitzar i riure.

Començant per la divisió d'AdA, on s'explica que la divisió no té res a veure amb una possible entrada a govern d'ICV. Fins aquí tot correcte. Ara bé, lo que fa riure són les declaracions de l'Angel Soler, fins al moment "cap de l'oposició" que diu que ADA seguirá fent una oposició ferma i constructiva.
Permeteu-me una petita reflexió sobre aquestes paraules: desde quan ADA ha fet una oposició ferma??? Desde quan ADA ha fet una oposició constructiva???. Sense anar més lluny tenim aquelles paraules de l'Angel Soler argumentant el perquè de l'abstenció del seu grup a la moció que demanava la dimissió del regidor Yepes. Recordin que va dir: "mereix una segona oportunitat". Quantes vegades AdA havia reclamat millores en el Butlletí d'informació??? Diria que unes quantes... i quan es presenta l'oportunitat de castigar al senyor Yepes... s'espanten i diuen que mereixen una segona oportunitat, però el pitjor va ser que després de la quantitat d'insults i mentides del senyor Yepes durant la defensa de la seva feina, va el senyor Soler i no se li acut res més que dir: "mereix una segona oportunitat". Siusplau que algu em digui si això és una oposició ferma o de pà sucat amb oli. Jo em decantaria per la segona.
Ara bé, ICV ha fet el millor que podia fer: trencar la coalició. Personalment crec que la regidora d'ICV, Cristina Bigordà, és una de les regidores més vàlides del consistori i estava diguem que apagada darrere de l'Àngel Soler, i era una llàstima. Ara esperem veure tot el que pot donar ICV per Abrera.

També en la mateixa edició apareix una entrevista a la nostra estimadíssima alcaldessa, Maria Soler. Només de veure el titular de l'entrevista penso: carai això promet una bona estona de riure. "No sento cap desgast: l'oposició fa la seva feina i el govern ho está fent molt bé".
A primer cop d'ull sembla una mica incoherent: si el govern ho fés molt bé, l'oposició tindria poca feina. Però el que fa més gràcia és lo de: "el govern ho està fent molt bé". Fent molt bé el que??? Crear crispació? Insultar? Mentir? Amagar informació? Manipular la informació??? Perque lo que és la feina de govern, més aviat podria dir que és: "molt dolenta"(opinió personal).

Despres el periodista diu: Trascendeix la imatge d'una alcaldessa que estaria a l'alçada, rodejada d'un equip massa dèbil. I la Maria respon: "No hi estic d'acord". Aqui podria acabar la resposta i tots hi estariem conformes, perque realment el que trascendeix és la imatge d'una alcaldessa que no està a l'alçada, i que està rodejada d'un equip massa incompetent(que no dèbil).
I evidentment no falta cap menció al Mercadona!