dilluns, 29 d’octubre del 2007

L'esglèsia beatifica 498 assassins

Ahir a la Plaça de Sant Pere del Vaticà s'hi van reunir prop de 50.000 peregrins(que segurament no tenien res millor a fer).
L'esglèsia va beatificar a 498 màrtirs espanyols víctimes de la persecució religiosa durant la II República i la guerra civil. Tots tenien en comú haver mort entre 1934 i 1937.

L'acte no va estar absent de crítiques i reivindicacions. Uns quants joves anarquistes van desplegar una pancarta a la basilica de Sant Eugeni(Opus Dei) en la que s'hi podia llegir:
"QUIEN HA ASESINADO, TORTURADO Y EXPLOTADO NO PUEDE SER BEATO". És a dir l'esglèsia premia amb la batificació a assassins que creuen en Déu. Curiosament cap dels beatificats era nacionalista català ni nacionalista basc.

El Papa va afirmar que els "màrtirs del segle XX" amb els seus gestos de perdó vers els seus perseguidors impulsen a treballar per la reconciliació i la convivència pacífica".
I jo dic: A QUI PRETEN ENGANYAR AQUEST "IAIU"??? ...
Com pot dir això el cap d'una Esglèsia que va recolzar Franco...?? Com pot dir això despres de que els capellans catòlics, bisbes, i demés... (sense ser màrtirs, sinó martiritzants) siguéssin una de les forçes de suport més poderoses durant el règim... Siguem seriosos BENET!!! aviam si de veritat ens preocupem per la pau i no de fer la guerra! Sigui coherent, i no sigui antiquat que tothom sap que tot i que estiguin en contra de l'homosexualitat aqui qui guanya son els capellans e!buenu i les monjes també!
I realment buscar la pau mundial amb la religió pel mig... és impossible!