dimecres, 28 de novembre del 2007

Carta a Magdalena Álvarez


Indesitjada ministra de Foment:


Li escric aquesta carta, que pràcticament amb seguretat puc imaginar que no llegirà mai, per demanar-li el que la majoria del poble català li demana. I dic la majoria perque si sumem la gent de CiU, ERC, PP i ICV surt la majoria del poble català exceptuant la gent del PSC.


Siusplau marxi, deixin's en pau. No tenim perque aguantar tanta incompetència. Vostè podrà pensar "home no sóc la única incompetent", doncs té tota la raó. Podriem començar per ZP, que encapçala el govern i que és un mentider, que no sap donar la cara i s'amaga en la transparència i el talante, que no sap quan ha de destituïr els seus ministres o dimitir ell mateix. Un president que la última que ha fet es innaugurar una placa solar a Moncloa. Com si això aturés el canvi climàtic. Siusplau una mica de TALANTE!


Seguim amb dos grans oradors com Joan Clos i Moratinos. Dos homes que cada cop que parlen... ho fan sense saber i equivocant-se constantmen. Són humans i tant... però són ministres i els errors s'haurien de pagar amb la destitució, o amb un gest honrat i dimitir.


I senyota Alvarez no es pot anar de manera prepotent i vacil.lant amb frases fetes "andaluzas" en moments de tensió. Està bé la broma i la conya en moments bons, però hauria de saber quan toca broma i quan serietat. No creu?

Sra. Magdalena ahir vostè havia de ser la protagonista al Congrès de Diputats, i no per arribar tard, sinó perque estava rebent el càstig del Parlament, del qual pels pèls es va salvar. Tot i que 3 vots de diferència haurien de fer-la reflexionar(si es que sap que vol dir "reflexionar"). Potser , tot i que li quedi poc al govern,ha arribat l'hora de plegar, de marxar i deixar a un altre, això si primer faci un gest amb la ciutadania i demani perdó i digui " sóc incompetent i per això marxo". Tot i que tothom ho sap, no costa res recordar-ho. I un altre motiu pel qual hauria de reflexionar és que en un any van 3 cops que se sotmet al Congrès. No sé si vol establir un rècord Guiness, però siusplau... Dimiteixi!!!! Ja ens ha fet prou mal! No volem l'AVE si primer no tenim garantit el servei de rodalies, que és el que la ciutadania fa servir cada dia per anar a estudiar, per anar a treballar...


Una cordial salutació!