dimarts, 27 de novembre del 2007

M'acosto a l'horitzó


Acabades practicament les classes prèvies als examens, avui ha sigut un dia tranquil, que he aprofitat per treballar en la creació de la tan necessitada associació juvenil a Abrera.

Acompanyat pels companys que estan disposats a tirar endevant aquest projecte, hem anat a l'institut on el director i un altre membre del centre ens faran el fabor de penjar uns cartells per anunciar la propera reunió. Per la tarda hem penjat cartells a punts estratègics del poble i finalment hem acabat prenent una coca-cola al bar.


Demà toca anar a la universitat un parell d'horetes. Dos hores de tren i dos hores de classe. No sembla gaire lògic. Però les comunicacions són així de deficients i tercermundistes.


Per altra banda s'acosta dissabte. El dia en què puc entrar a formar part de les llistes d'ERC per les properes Eleccions Generals. Gairebé tinc acabat el discurs amb que vull convènçer les bases del partit per poder ser la persona que els representi. El discurs està basat en aquesta deficient xarxa de comunicacions que deia que comunica el Baix Llobregat i la gran ciutat. En especial interès el centro en la zona del Baix Llobregat on visc, el Baix Nord, la zona oblidada de la comarca. Per això vull ser la persona que capgiri la situació i deixem d'estar oblidats.
Poc a poc l'horitzó del que parlava... es va acostant.