diumenge, 4 de novembre del 2007

Petit detall de Sarkozy


Avui per fi s'ha aconseguit que part de la tripulació de l'avió llogat per l'ONG "L'arca de Zoé". Han tornat a casa, a Catalunya, 4 hostesses de l'avió. Encara queden allà 5 tripulants més. I evidentment els representants de la ONG.

L'alliberament no tindria res de particular si no fós perqué ha sigut possible gràcies a Nicolas Sarkozy, president de la República francesa. I hom pot pensar home i no seria més lògic que hagués sigut per la negociació de ZP, president del govern del Regne d'Espanya?? o del Ministre d'Afers exteriors??? Doncs no... això és Espanya i tenim prou amb que els altres facin i nosaltres donem les gràcies.

Però lo bo es que no saben ni donar les gràcies... ZP li ha dit GRACIAS POR EL DETALLE NICOLAS! pero home siusplau... aixi anem, fent amics pel món!


Ara allà al Txad encara queden els 6 membres de l'ONG i algun membre de la tripulació.

ZP, Moratinos, Madalena Alvarez(que ja que de foment poca cosa treballem, no se podia anar al Txad allà a fer un dels seus discuros, ficar la pota i que se la quedin alla a construir un AVE Txad-Madrid) i aixi quan a Zp li vingui de gust anar a negociar allà l'alliberament dels francesos, ja que Sarkozy s'ha prés la molestia d'anar a negociar l'alliberament dels espanyols i espanyoles detingudes. Quan la seva feina era alliberar els francesos. Que també ho ha aconseguit, en part, amb l'alliberament dels periodistes.

ZP torni el DETALLE a Sarkozy no??