dimarts, 6 de novembre del 2007

Ja n'hi ha prou!

Ara parlaré com a usuari dels FFGC(Ferrocarrils de la Generalitat). Des de fa un parell de setmanes i per culpa de les obres de l'AVE, o com diuen per megafonia de FFGC: "Per causes alienes a aquest ferrocarril..." doncs en comptes d'oferir el servei complet de la linia Llobregat-Anoia, és a dir amb parada a Pl.Espanya, fa dos setmanes que el tren finalitza el seu recorregut a Hospitalet Av.Carrilet. Això suposa que per arribar a Pl.Espanya els usuaris han d'agafar la L1 de metro amb la qual cosa et feien pagar també el metro, cosa poc lògica pels usuaris que no tenien que agafar metro. Ara aquesta setmana han tret les màquines per validar el bitllet abans d'entrar al metro. EM SEMBLA PERFECTE.
El problema es que per fer el recorregut invers: de Pl.Espanya a Av.Carrilet no hi ha gratuïtat de metro. Així doncs la mesura serveix per callar algunes boques que es queixaven d'haver de pagar metro quan abans no ho feien. Ja n'hi ha prou d'enganys!!! Els afectats no només són els usuaris de RENFE, també els de FFGC i per tant també mereixem la gratuïtat del bitllet!!

Ja n'hi ha prou també de llegir cada dia als diaris, d'ecoltar cada dia la ràdio i sentir pifies dels ministres... Una mica de respecte pel poble que representeu!!!
Joan Clos... qui é boca s'equivoca... pero aquest ja es va equivocar en el jurament de la constitució...
Moratinos... quin desastre...
Magdalena Álvarez... cada cop que obre la boca... la caga
Presi... tanta transparència s'ha convertit en invisibilitat... que ho diguin els presos al Txad...

com deia Raimon: DIGUEM NO!!
ja està bé de ser les víctimes! ja n'hi ha prou!

Potser al març... la solució no estigui en reelegir PSOE, ni en que guanyi el PP
Potser al març la solució seria una coalició entre partits minoritaris(si es dongués la sort de que la gent tingués consciència i castigués als partits grans). Que m'en diuen d'un govern IU, ERC, CiU, PNV,BNG, la Chunta aragonesista... i que el president del govern fós Labordeta?? Un home amb empenta, sense pèls a la llengua...
És només una utopia, pero potser el consens entre tots els partits minoritaris que porten anys fent oposició i tenint idees de veritat ens porti a formar part d'un país lliure.