dimecres, 12 de desembre del 2007

12/12/07


Després de dies i dies sense escriure, aquí estic.

Per començar dir que el projecte de creació de l'Associació Juvenil d'Abrera, ja és una realitat, i que només falta el papereig per estar formalitzada legalment.


Moment de parlar de política, de la política espanyola: Bono ha tornat, despres d'un temps de descans i d'estar amb la família. Bono tornarà encapçalant les llistes del PSOE a Toledo i será el candidat del PSOE per presidir el Congrès. Ja es pot anar preparant... i més després de dir que l'Estatut no el volen ni els seus pares i que les nacions són un invent. Aquest home si es converteix en president del Congrès... somiarà amb Joan Tardà, igual que Marín, al qual m'agradaria felicitar perque ha fet una feina excelent, estant sempre a l'alçada de les circumstàncies. Marín es retira, amb una trajectoria que molts voldrien. Sincerament una gran persona, un gran polític. En canvi, Tardà segueix, ple de força com sempre!


Aquesta setmana s'ha tancat finalment el repetidor de TV3 a València... Sembla que tornem uns anys enrere, a un temps en el que el català estava prohibit. Un temps en què Raimon cantava: "T'adones amic, t'adones company que fa ja molts anys que ens amaguen la història i ens diuen que no en tenim, que la nostra és la d'ells, t'adones amic, t'adones company no volen arguments, usen la força". Però tenim sort de tenir gent com Raimon, encara viu i combatiu, i noves veus com Pau Alabajos i els músics furtius que de segur no callaràn i seguiran cantant per fer veure a la societat que a València hi ha coses que no han canviat i fets que tornen a ser igual que fa uns anys.


I ja per acabar... vull parlar sobre l'augment de preus de les targetes del transport públic. Sincerament, quina vergonya!!! . En només 5 anys s'han apujat un 24 % els preus. En cinc anys... poques millores en la xarxa de transports públics, seguim tenint un servei de ferrocarrils massa lent, seguim tenint una RENFE precària...


En fi... fins la pròxima!