dimecres, 26 de desembre del 2007

Àdeu 2007!


A punt de deixar enrere el 2007, ha arribat l'hora de fer un repàs al que ha estat aquest any per mi.

Entrava al 2007 amb un brindis amb els pares i la meva germana, i començava amb una festa al Poble Espanyol amb els amics.
El 2007 ha sigut un any bo personalment. Les coses m'han sortit bé, molt bé, això si, exceptuant en el tema de l'amor, que millor el deixem de banda.

Pel que fa els estudis he aconseguit acabar el batxillerat amb l'ajuda de la Cristina, una professora a qui sempre agraïré la confiança que va demostrar en mi, i es que gràcies a ella estic complint el desig d'estar a la universitat estudiant Ciències Polítiques. També vull destacar el Treball de Recerca, que tot i haver-lo començat al 2006, el vaig presentar al 2007, i del qual estic orgullós. Ademés va servir per viure moments divertits amb les dues exposicions que vaig fer.

Políticament parlant, potser l'any ha sigut encara millor. A la Secció local d'Abrera vam reestructurar l'executiva, degut a la gent nova que vam entrar a finals del 2006. Jo em vaig posar al capdavant de la secretaria de joventut. Un cop feta la reestructuració, posavem els ulls a les eleccions municipals del mes de maig, així que haviem de preparar un programa digne per presentar als ciutadans d'Abrera. Jo era el nº4 de les llistes d'Esquerra Republicana de Catalunya a Abrera. Tot un orgull i tot un repte a la vegada. Existia la possibilitat de convertir-me en regidor als 18 anys, tot i que finalment els resultats no van ser els esperats i van ser bastant decepcionants. La feina feta havia servit de poc, però la il.lusió en aconseguir una Abrera digne i d'acabar amb la dictadura socialista, que desde fa més de dos dècades pateix Abrera, encara es manté. Vam perdre les eleccions, però no vam perdre la il.lusió, aixó mai! Seguim treballant, amb més força que mai i volem encarar el 2008 amb força i encara amb més il.lusió.

Fa un parell de mesos em van proposar de presentar-me com a candidat del Baix Llobregat per ser diputat al congrés de Madrid, és a dir per formar part de les llistes d'Esquerra a Barcelona per les eleccions del 9 de març de 2008. Finalment vaig ser escollit com a quart candidat de la comarca, i recentment m'han comunicat que seré el nº27 a les llistes, i he de dir que és tot un honor. La possibilitat de ser diputat és remota, tenint en compte que actualment, només hi ha 8 diputats per part d'Esquerra a Madrid, però la il.lusió està sempre present.

I deixant de banda la política, un altre fet del qual m'en sento plenament orgullós és l'haver creat l'Associació Juvenil d'Abrera, que començará a funcionar el 2008, i la qual tindré l'honor de presidir amb l'ajuda dels altres companys fundadors.

També aquest 2007 m'he afiliat al sindicat estudiantil Estudiants en Acció, amb el qual encara no he pogut col.laborar activament, però espero col.laborar intensament el 2008.

Així doncs, acomiado el 2007 amb llastima, però esperant que les coses surtin encara millor. Esperant que el 2008 em porti forçes i encara més il.lusió per seguir estudiant i per seguir lluitant políticament... Us desitjo un bon 2008!!


I m'oblidava! Voldria que aquest 2008 que començarem d'aquí pocs dies em porti l'amor que no he trobat aquest 2007!