dijous, 10 de gener del 2008

Gràcies


Avui m'agradaria donar les gràcies a la gent que m'ha felicitat per tenir aquest bloc, sobretot pel seu contingut. Aquest bloc poc a poc va agafant vida, i sembla que està aconseguint uns objectius que no havia plantejat.

En principi vaig obrir aquest bloc, únicament amb la intenció d'escriure pensaments, opinions... per la simple raó de que no quedessin al meu cap i encara menys, oblidades.

Si que és cert que tenia intenció d'escriure sobre l'actualitat política d'Abrera, però tampoc volia que la política d'Abrera fós protagonista, tot i així, en els darrers dies una sèrie d'actuacions de la dictadura socialista, han propiciat que la política d'Abrera fós protagonista.

Al mateix temps que la "política", si es que podem dir política, que fa l'equip de govern es convertia en protagonista del bloc, aquest ha anat adquirint importància. Importància pel fet que personatges del món polític d'Abrera han llegit aquest bloc.

Fa tres mesos que aquest bloc està obert, i espero que el pugui mantenir durant molt de temps. Vull ser útil per Abrera, vull poder informar a la gent del que és capaç l'equip de govern que molts van votar, i que ara potser s'estiguin estirant els cabells, un cop han tocat la seva butxaca, i potser encara la toquin més amb l'impost de les escombraries. Llavors si que es poden anar preparant.

El dia 25, la gent anirá al ple, i veurá, en directe, el sistema de votacions, que vindria a ser una cosa semblant a això:

-Vots en contra: grup d'Esquerra Republicana, grup de CiU, grup d'IU, grup del PP, i grup d'ADA

-Vots a favor: El grup socialista

- Queda aprovat. (exemple dels pressupostos). Després això és política i democràcia. Clar que sí!