diumenge, 13 de gener del 2008

Nou himne.

Som a l'any 2008 i "Espanya" ja té lletra a l'himne nacional. Per cert, un himne de pena. El poso i l'analitzo:

Viva España!Cantemos todos juntos con distinta voz y un solo corazón. Ama a la Patria pues sabe abrazar,bajo su cielo azul,pueblos en libertad¡. Viva España! desde los verdes valles al inmenso mar,un himno de hermandad. Gloria a los hijos que a la Historia dan justicia y grandeza democracia y paz.

Aviam "Viva Espanya" i gràcies que no és "Arriba". La pàtria sap abraçar? Potser es que ara té vida pròpia. Abraça podria ser un sinònim d'opressió, penso jo. No tenim pobles en llibertat. Ara voldrán amagar l'opressió dels pobles gallec, basc i català?? Tothom sap que no són lliures. Si no fós així no existiria el nacionalisme espanyol del PP i del PSOE. I per últim no tots els fills dónen justícia, ni pau, ni democràcia. Encara hi ha fills que intenten que això no sigui així.


I avui va ZP i diu: "Espanya no es trenca". Intentant amagar la lluita dels pobles oprimits que lluiten per gaudir d'autogovern i independència de l'Estat espanyol. ZP amb el seu talante ha fet una espècie d'acudit dolent dient que segons un anàlisi gelològic, a Espanya no hi ha cap esquerda. Esquerdes no, però forats...

I ZP s'atreveix a dir mentider al PP??? Però si ell també menteix dient que Espanya està unida.