dimarts, 15 de gener del 2008

Enquesta

Avui voldria comentar el resultat de l'enquesta, en què demanava l'opinió sobre les crítiques fetes en aquest bloc a l'equip totalitari de govern d'Abrera. Donava quatre possibles respostes:
-Están molt bé
-Haurien de ser més crítiques
-Haurien de ser menys dures
-No m'agraden

L'enquesta l'han fet 19 persones(més èxit que les enquestes de la regidoria de joventut en les seves enquestes per redactar el Pla de Joventut. Tampoc té gaire mèrit la veritat.Era fàcil de superar). De les quals 8(42% han votat la primera opció), 10 persones(52%) m'han dit que haig de ser més crític, i 1(5%) persona ha dit que no li agraden.

Pel que puc imaginar, el poble d'Abrera, si més no la gent que ha votat, està emprenyada amb l'equip totalitari de govern que tenim.
Com que he fet l'enquesta per saber que opina la gent, tot lo contrari que el govern d'Abrera, que fa les coses per interès propi, sense pensar en els demés.

Una cosa haig de dir: millor no saber el motiu de la pujada... perque podriem estar davant d'un cas de corrupció. Potser no equiparable amb Marbella, però si un cas de corrupció. De moment ja tenen una demanda per contenciós administratiu. Per alguna cosa es comença, i animo a tots els grups de l'oposició a treballar conjuntament per investigar, i si pot ser destapar tota la veritat que s'está amagant, i el que és més greu... s'está intentant tapar forats amb un increment dels impostos massa vistós, que alhora fa pensar en la teoria de la corrupció. Sembla que la nova alcaldessa s'ha trobat amb uns números impossibles de tapar i no ha tingut altra manera que apujar els impostos, i tan se val la reacció del poble.

En cap moment afirmo aquesta teoria, perque no tinc proves que puguin inculpar d'aquesta barbaritat, però si que tinc certa informació que porta a pensar...

Per tant, i per anar acabant... faré cas a la majoria i intentaré ser més dur en les meves crítiques, i més ara que s'acosten temps de revolta.