divendres, 15 de febrer del 2008

Hipocresia no, gràcies

Si hi ha alguna cosa que no soporto, aquesta és la falsedat. No soporto que la gent és faci la simpàtica, i que després d'acusar-te falsament em vinguin fent-se el simpàtic.
Per si algú no sap de que parlo... doncs parlo del passat dia 13. Al finalitzar el ple el sr. Toni Soler, primer secretari de l'Agrupació Socialista d'Abrera, va venir a saludar. Un fet que seria normal i agradable a no ser que degut a una comentari fet en el seu bloc m'acusés d'haver organitzat la xiulada a Maria Soler la tarda de reis. Llavors jo en llegir aquest comentari vaig decidir que amb aquest senyor no mereixia el meu respecte, com es va poder llegir en un escrit posterior.

I sincerament només de veure'l ja m'espanto. Mai se sap com pot reaccionar aquest senyor. Una persona que és capaç de retallar pancartes i es justifica dient "es que era como un dedo en el ojo", una persona que en moments en què es queda sense arguments fa servir l'acusació personal... doncs home que voleu que pensi... Em va sobtar el tó amigable amb que se'm va adreçar. Per uns moments pensava que es disculparia per les acusacions, però vaig veure que no, que venia de manera prepotent, amb cara de que mai hagués passat bé. Sr. Soler... Hipocresia no, gràcies.

La veritat que l'anterior cop que vam parlar tot va ser molt correcte fins i tot em va explicar els motius perqué l'alcaldessa els havia deixat entrar abans al ple. Res feia pensar que pocs dies després acabaria acusant-me falsament.

I potser és moment de que tothom conegui la versió del primer secretari socialista:
- Fent un resum així ràpid... Maria Soler va cedir davant del xantatge dels seus "amics de partit". Els socialistes li van dir que o els deixava entrar abans o marxaven i es quedava "sola frente al peligro". Evidentment Maria Soler va acceptar i els va obrir les portes del darrere.
IMPRESSIONANT. Després deia que no sabia qui eren... FA PENA.

La veritat va sortint a la llum, però la prepotència socialista no desapareix. Durant el ple del passat dia 13 de febrer, la regidora del grup popular va donar una lliçó jurídica a l'alcaldessa i al secretàri. Crec que no s'ho esperaven. Quina barbaritat de lleis saltades a la torera!!! És increïble, o com diria algun torero: IM-PRESIONANTE! Encara que la resposta está al nivell de les ja esmentades: El somni seria posar arbres de plàstic per evitar l'aixecament de voreres(sr.Aguilar), si aparques malament i no et veuen no passa res, però si et veuen et multen(sr.Solà), només vaig arrencar algun cartell per llegir-lo(sr.Yepes)... Doncs la resposta de Maria Soler a tanta il.legalitat va ser: "En aquest Ajuntament sempre s'ha fet així".
Total el resultat a les al.legacions del PP als pressupostos va ser una passada del "rodillo de la majoria absoluta" i finiquitat el tema. Com sempre.