divendres, 11 d’abril del 2008

De compres només pel matí.

Ara l'únic supermercat existent al nucli urbà estarà d'obres del 14 al 28 d'Abril i la nostra alcaldessa s'ha tornat a convertir en Santíssima Maria Soler de Calcuta al posar al servei dels ciutadans un autobús totalment gratuït(pagat amb l'IBI suposo, com què és un servei...) És una proposta admirable i ben pensada. Ben pensada a mitjes i que obliga a anar de compres pel matí. Potser el motiu de l'horari de l'autobús, de 10 a 13h, estigui pensat en els jubilats. Jo penso que es podria haver repartit més l'horari(ho dic per poder oferir el servei per la tarda), o haver-lo ampliat un parell d'hores per la tarda(però hagués sigut més costós)Per això deia de repartir l'horari: 4 viatges pel matí i 3 per la tarda. Però mai plou a gust de tothom, i en aquest Ajuntament encara menys.
Hi ha gent que treballa pel matí i que també té problemes de mobilitat per desplaçar-se a comprar per la tarda, i que no podrán anar a comprar. Bona idea senyora alcaldessa, bona idea per aquella majoria que la van votar a canvi de 4 botifarres i unes quantes subvencions per anar d'excursió. Enhorabona sra. Alcaldessa, però com sempre... s'oblida d'una gran part de la població. Igual que amb els llibres de text, ara amb l'autobús de la compra.

I per variar una mica el tó crític d'aquestes línies... voldria agraïr al regidor Pascual Aguilar la reparació del que jo fa uns dies vaig anomenar "rotonda del Parc de l'Estació", i que vaig denuncuar feia temps estava en mal estat. Gràcies per fer cas a la meva reclamació. Bona feina. Va bé saber què aquest blog té la utilitat de crítica constructiva, i no com alguns diuen: de crítica demagògica.

Sr. Antonio Soler, esperaré amb paciència els seus arguments per calificar d'injusta la moció que demanava la dimissió del sr. Yepes per incompetent al càrrec de les seves regidories. M'agradaria saber si té arguments per negar el què està escrit a la moció. De moment penso què no. Que ni vostè, ni ningú pot tenir arguments en contra d'aquesta moció. Si els hagués tingut, potser no hauria caigut en l'insult personal, tal i com va fer. Penso que la política no consisteix en discussions de pati d'escola tal i com van fer el sr. Yepes i el sr.Martinez. El debat polític s'ha de basar en les discussions polítiques, basades en arguments coherents i respectuosos, i cenyint-se al tema, sense mentides.