divendres, 4 d’abril del 2008

Ple 03-04-08, el de la mala educació de'n Yepes.

Un ple que començava 6 dies tard. Un ple que va començar amb una crida al seny per part de l'alcaldessa i dirigida a l'oposició. Una crida al seny pel que fa a temps i preguntes. I va dir que seria taxativa en la normativa per controlar el temps. Si senyora alcaldessa, una mostra de la seva por.
Un ple com sempre, un ple amb massa mostres d'autoritat per part de l'alcaldessa, un ple amb algunes "pifies" en contestacions de regidors. Per exemple el sr. Solà va necessitar d'ajuda d'un paper que va passar del secretàri a l'alcaldessa; de l'alcaldessa al sr.Martinez; i del sr.Martinez, a la sra. Marcos i finalment va arribar a les mans del sr. Solà perquè pogués contestar amb coneixement.
També es va parlar de la creació d'un càrrec de confiança al departament d'esports. Sra. alcaldessa, no confia en la gent què té a esports??? Ui que això fa pudor. Què no es refia dels companys de Kritikisto?I els vol posar una persona de la seva confiança?. Tothom sap que encara no es creuen que Kritikisto escribís i actués sol. Vé d'aqui la creació d'aquest càrrec de confiança?? Pel que fa a les seves excuses què és per millorar el departament d'esports... sra. alcaldessa que torni el tan eficient sr. Pascual Aguilar a esports.
En aquest punt, tots els grups van preguntar els motius d'aquesta imposició d'un nou càrrec de confiança amb el pertinent sou de càrrec de confiança. Doncs no van obtenir resposta, només silenci. I a sobre va l'alcaldessa i diu que la taula del ple és de diàleg... Quin diàleg sra.alcaldessa??? Si no deixa replicar, si no deixa temps, si no contesta les preguntes... De quin diàleg parla?.

I passant a les mocions... m'agradaria destacar-ne dos:
La primera és la que presentava EUiA referent a la creació d'un òrgan de participació infantil, que va ser rebutjada per l'equip de govern i aprovada per l'oposició. Una anècdota: la sra. Marcos veia la participació infantil com visites guiades a l'Ajuntament. Visca la participació en aquest poble. Ara ja m'ha quedat clar quina participació és la que volen.

I per acabar: la moció que ERC va presentar per demanar la dimissió del regidor de cultura, comunicació i promoció econòmica. Una moció ben fonamentada pel que fa els arguments. Basda en una sèrie de fets què demostren la falta de compromís del sr. Yepes. Què el que volia era resaltar la manipulñació dels mitjans municipals d'informació, la manipulació dels actes públics.
La sorpresa va venir quan el sr. Yepes va defensar-se d'aquesta moció. Bé, una cosa, crec que qui el va defensar va ser el sr.Martinez, ja que aquelles paraules semblaven escrites pel sr.Martinez, i ho vaig creure més quan el sr. Martinez va parlar en nom del PSC. Paraules similars, mateixa idea. Bona defensa sr. Martinez. Ara bé; sobraven els atacs personals. Estem parlant de la feina com a regidor, quina mala llet srs.Martinez i sr. Yepes. Quina gran capacitat de demagogia sr. Yepes i sr. Martínez.
Aquesta resposta será analitzada amb més profunditat, però els deixo un tastet de frases que demostren la falta d'educació, la falta de civisme, en definitiva la manca de capacitats del sr.Yepes per ser regidor. Sr.Martínez si va ser vostè qui ho va escriure... també va per vostè!

-El pregó i el dia de reis sempre s'han fet actes partidistes en els discursos... "sempre s'ha fet així, i així es fará" a qui no li agradi no vingui. Molt bé sr.Yepes! Quina mala educació i quina falta de respecte.

-El butlletí surt amb retràs i manipulat. ..."El Butlletí surt quan es pot i quan hi ha notícies". Clar que si, sr. Yepes el butlletí surt quan vostè hi pensa, quan el PSC té notícies que el beneficien. Encara no ha aparegut cap referència a les manifestacions... No són notícia??? Més aviat no els beneficia veritat?

-El sr. Yepes va dir no tenia ambicions poítiques, però en canvi va dir que algun membre de l'oposició si que els tenia. ... Sr. Yepes normal no tingui aspiracions, no té capacitat per tenir-les.

-El sr. Yepes va acceptar el repte d'entrar al PSC perquè creia que treballarien conjuntament... Doncs miri es va equivocar de partit. El PSC porta anys fent ús legítim, però immoral de la seva majoria absoluta. De diàleg... poquet.

-I després va dir coses que havia fet bé:
-Calendari 2008 dedicat a les persones.
- "Mai Abrera havia estat tant informada"... sr. Yepes com a humorista, es podria plantejar de tenir ambicions.
-L'Ajuntament no és una agència de notícies... No, senyor Yepes, no ho és, però ha d'informar del que és fa. A més quin valor què vosté digui que mai ha estat tant informada, quin valor, vostè que arrenca cartells per tal de què la gent no s'informi d'alguna manifestació...

- I atenció, el sr. Yepes ha tingut reunions informals pel carrer amb els botiguers... I qui no té reunions informals pel carrer amb la gent?? Quina serietat sr. Yepes.

Ja dic, ho analitzaré més detalladament quan tingui la gravació. Però ara m'agradaria felicitar des d'aquí a l'autor de tantes bajanades. Sr.Martinez o sr. Yepes??? A saber...
Ara bé després el sr.Martinez va fer un discurset, aquest cop llegit per ell en el què també va faltar al respecte.

I per acabar, una pregunta dirigida al sr.Yepes: Des de quan un regidor de govern demana la dimissió d'un regidor de l'oposició per portar molts anys exercint com a càrrec electe? Qui és vostè sr. Yepes??? Qui es pensa què és?? Doncs miri, aqui es va delatar algun comentari aparegut en aquest blog, ho sento però ara penso que vostè i el sr. Martinez escriuen en aquest blog, i ho fan amagats en anònims. Sr. Martinez... sospitoses les referències utilitzades de Raimon... just dos dies abans van aparèixer comentaris en aquest blog amb referències a Raimon... No afirmo res, només dic el què penso, i ara més que mai penso que vostès escriuen amagats en anònims en aquest blog.

Sr. Yepes la moció presentada per ERC, no era per motius personals del sr.Camacho vers vostè, com va dir ahir vostè. Aquesta moció va ser idea meva, i vaig ser jo qui la va començar a redactar. Ho sento sr. Yepes per acabar de tirar per terra el seu discurs demagog d'ahir. Res personal sr. Yepes. Únicament que no volia que tot el protagonisme fós pel sr.Camacho. Aquesta moció va ser idea meva, i tirada endavant per tota la secció local d'ERC d'Abrera. Nosaltres treballem tots junts, i li asseguro, una moció d'aquesta mena no surt de questions personals, una moció com la que ERC va presentar ahir, surt gràcies a gent com vostè.