dimecres, 2 d’abril del 2008

Sobre el sou dels governants d'Abrera

Un dia vaig dir que Maria Soler havia vist incrementat de forma sospitosa el seu sou com alcaldessa. I el senyor Antonio Soler ha insistit molt en què demostri en què em baso per afirmar això. I com tot el que dic, està basat en fets, o en aquest cas en números... aqui va.
Aviso, no sóc de números, sóc de lletres. Així què demano què abans de procedir a un acte maquiavèlic i macabre per silenciar-me, agrairia que si els càlculs que exposaré a continuació contenen alguna errada, qui sigui, amb noms i cognoms, m'ho faci saber per comprovar-los. (Al mail o en un escrit en aquest comentari). No tindré cap problema en reconèixer l'error i retirar el comentari en cas d'haver-me equivocat.

A algú li han apujat el sou més de mig milió de pessetes en 4 anys? Sr. Martinez no contesti vostè.Què de sous no entèn gaire, barreja sous públics amb sous d'empreses privades. Així que es pot estalviar tornar a fer una comparació estúpida com la que ja va fer. Vostè dediquis a complir el ban de neteja de parcel.les i neteji el paisatge d'Abrera. Neteji el paisatge de màquines i de destrucció. Neteji les riberes del riu. Dongui exemple a la ciutadania.

Respecte a la tan rebatida no pujada del sou de l’alcaldessa hem de dir que a més a més de l’increment, força evident, que ha suposat el tenir un altre regidor a dedicació exclusiva (35.732,48 €), els sous dels nostres governants han experimentat respecte als de l’exercici 2003 una pujada de l’11,75 %. És a dir, un 3,75% més del que han experimentat els sous dels treballadors normals i això és així per què l’increment normal de sous durant aquests quatre últims anys ha estat al voltant del 2% ; o sigui, els treballadors normals que hagin tingut pujada de sou en aquests quatre darrers anys han experimentat un increment del 8%; el dels nostres governants ha estat de l’11,75%. No hem d’oblidar tampoc que els sous mitjans està molt per sota d’aquestes quantitats. Un treballador normal no arriba ni als 20.000 € anuals. Recordem que per poder accedir als habitatges de protecció oficial, van haver de rebaixar els guanys anuals a un total de 15.000 € per què si no hi havia massa gent que no podia accedir-hi, i encara rebaixant dita quantitat, molta gent ha quedat exclosa.

Res més, ho vaig dir basant-me en això, ara bé, si no tinc raó feu-mo saber.