dissabte, 28 de juny del 2008

Bon pregó(per fi), i la falsedat de la nostra alcaldessa.

Bé, sembla ser que els precs de l'oposició demanant la fi dels mítings polítics en actes festius ha resultat ser gairebé un èxit. Ahir el pregó va comptar com a convidada de luxe amb l'actriu Amparo Moreno, la Trini del Cor de la Ciutat, que va baixar a fer comentaris amb la gent assistent al pregó i ens va fer passar una bona estona, posteriorment el pregó va estar marcat pel bon humor i crides constants a la unitat del poble, a la gresca i xerinol.la, també comentaris a favor de la integració dels nous abrerencs vinguts d'altres països buscant noves oportunitats(i per cert van ser els comentaris que més aplaudiments van aixecar). I no va faltar algun petit comentari dedicat al Mercadona, però... per no perdre les tradicions.
Posteriorment vaig poder felicitar personalment la nostra alcaldessa pel bon pregó que s'havia aconseguit enguany. Les coses s'han de dir, siguin negatives o positives.

En la conversa amb l'alcaldessa, vaig estar amb un amic, amb el qual haviem demanat de fer un concert diumenge, i per al qual haviem demanant en el seu dia una taula de so, l'escenari i les llums. Res de l'altre món. La proposta va ser feta el dia de la reunió feta per fer propostes de cara la festa major i va comptar amb el consentiment del sr.Yepes y la sra.Novell. Posteriorment la proposta es va fer arribar als tècnics de l'Ajuntament. Finalment ens van dir que no hi havia pressupost suficient i que a més l'escenari estava llogat fins dissabte.
Bé, ens van dir que el Concert de Jarabe de Palo sortia car, ja que aquests portaven un DJ per punxar darrere d'ells i que era molt car.

Ahir li vam comentar tot això a la Maria Soler, i ens va dir que no en sabia res, i que el concert de Jarabe de Palo ho sufragava la DOGA(això ja ho sabiem fa temps), això si vaig aconseguir que digués que el DJ si que "suposa" que el paga l'Ajuntament, de fet no n'estava segura o no ho va voler reconèixer amb rotunditat. Fins i tot el meu amic li va comentar que en cas d'haver-se aprovat aquesta proposta hagués pogut moure fils per portar uns quants artistes coneguts possiblement per menys diners que Jarabe de Palo i a més hagués estat la possibilitat d'haver retrasmés el concert en directe per una televisió local. La cara de la Maria pagava... ens va dir que li sabia molt greu el que havia passat i que no sabia res.

Després un pensa i diu, aviam la regidora diu: vull que els joves em facin propostes. I quan li fas et diuen que si i després et diuen que no hi ha pressupost i alguna mentida... A més resulta que l'alcaldessa no sap res, és a dir que no hi ha comunicació entre els regidors... Increïble!!! I a sobre quan li reclames has d'aguantar la falsedat de l'alcaldessa dient que li sap greu, quan sincerament dubto que fós veritat, i estic segur que n'estava al corrent del que haviem proposat.

A més un altre cosa, perquè no s'organitza un concert de grups locals durant la Festa Major en comptes de portar-los de fora que surt molt més car... Per què no es promocionen durant les festes locals als grups locals???, tal i com es fa en altres municipis del voltant. Perque no es fa cas de les propostes que arriben dels joves?? Quan a més la regidora está esperant-les segons diu. Normal que la gent no li faci, si quan algú li fa li diu que si perque callin i no molestin, ì finalment és un NO.

En fi... Bona Festa Major. ! I visca Abrera alliberada de la dictadura pseudosocialista!