diumenge, 16 de desembre del 2007

Noves propostes de ZP


Entrem en pre-campanya. Les eleccions a Corts estàn cada dia més a prop, el mes de març s'acosta. Això vol dir que comença un període de moltes paraules, de moltes promeses, i sobretot mentides. Tot i que la gent voldria que aquestes promeses després no fòssin mentides.


Començem veient ja cartells amb el retrat de Rajoy amb un tamany desorbitat i acompanyat de frases tan fàcils de creure com: " Con Rajoy llegar a final de mes es posible", " Con Rajoy bajar los impuestos es posible". Ell segur que no ha pensat aquests eslògans i per tant no diré res d'ell, però si de qui els hagi pensat. I la veritat és que qui hagi sigut té un futur com a humorista i potser no ho sap...


ZP per no ser menys que Rajoy(lògicament) ha començat a prometre, que és el que millor sap fer, ara bé... de promesa no passa(com és el cas del mític: Aprovaré la reforma de l'Estatut... bla bla bla...). Doncs bé ara promet crear 2 milions de llocs de treball en els pròxims 4 anys, també la construcció d' 1.5 milions d'habitatges de protecció oficial en 10 anys...


Evidentment venint de ZP totes aquestes paraules que han sortit de la seva boqueta... quedarán simplement en promeses electorals, com tantes altres.


I ZP no està sol, està acompanyat de grans oradors com Bono, Clos, Magdalena Alvarez... i Solbes volia estar en aquesta llista d'incompetents i oradors especialitzats en dir bestieses. Així que després d'estar pensant molt i molt... Solbes dixit: "La población no ha interiorizado lo que vale 1 €" i no content amb això... " No sabemos todavía que 20 céntimos son 32 pesetas y que 1 € son 166 pesetas". Doncs miri Sr. Solbes: 1 € són exactament 166.386 pessetes!. No ens vingui amb lliçons sobre l'euro i faci bé els pressupostos de l'Estat!


Bueno això és tot per avui. M'agradaria recordar que avui s'està fent La Marató de TV3, dedicat enguany a les malalties cardiovasculars. Col.labora.