dimarts, 29 de gener del 2008

En cap video diu que l'IBI sigui una prioritat

L'avorriment d'aquesta tarda m'ha fet entrar al Youtube per tornar a veure els videos de Maria Soler. N'hi ha uns quants.


Que comença dient que no están d'acord amb que Abrera sigui un poble dormitori. I realment ha aconseguit canviar-ho. Hi ha hagut dos manifestacions força sorolloses, i portem ja un parell de plens ordinaris on la gent ha anat a dir la seva i a fer soroll.

En aquest video s'aposta per 3 coses: persones, economia i territori. Això si, no diu pas que sigui per afavorir ni a les persones, ni a l'economia ni al territori.


Repasem... A les persones de moment ja els hi ha fet una putada apujant l'IBI, això ha afectat directament a l'economia de cada família. I pel que fa al territori... doncs bueno tothom pot veure les destrosses que están fent. Tothom pot veure que el poble quedará dividit per una gran autovia que anirà de Martorell a Olesa, que també tindrem el 4t Cinturó ben a prop. Que s'està fent un nou polígon que está provocant una greu destrossa del territori...

En aquest video es presenta dient algunes de les poques veritats que ha dit: que és dona i jove. I que té experiència com a primera tinent d'alcalde. I que sap treballar fins al final, incansablement. Això si que ho hem pogut comprovar, que treballa fins al final, que no l'importa la opinió del poble, i que és incansable.

D'aquest tercer em sorprèn quan diu que la gestió del poble s'ha d'adaptar a les noves necessitats i que treballaran a nivell de persones, que impulsarán la sanitat pública, que millorarán els serveis sanitaris i l'educació del nostre poble, que treballarán a nivell de promoció econòmica, que millorarán tot el que fa referència a les famílies. I que tot això será una prioritat.
Bueno he de dir que això era una prioritat durant la campanya electoral, perque ara ja hem comprovat que les persones importen poc, que a nivell de promoció econòmica(almenys a nivell familiar) doncs de promoció... més aviat res, bàsicament ens ha fotut un bon pal. I a la vegada això comporta que lo de millorar lo que fa referència a les famílies doncs quedi bastant qüestionable. I que les prioritats de debó, están en foradar les butxaques dels ciutadans!

Doncs res a comentar, simplement sembla que estigui cantant l'alineació d'un equip de futbol. Però falta l'entusiasme del Carrusel Deportivo!


Jutgin vostès mateixos aquests videos. No tenen desperdici!