dissabte, 26 de gener del 2008

Maria Soler torna a fer gala de la seva prepotència davant del poble d'Abrera


Ahir vaig assistir a la manifestació de la Plataforma contra la pujada abusiva de l'IBI. Una manifestació que va patir el joc brut del regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Solà. Aquest regidor, que ha demostrat ser de l'escola a la que pertanyen Felix Chico, Maria Soler. És a dir a l'escola de la falsedat, a l'escola del joc brut. Pretenia que aquesta manifestació no fós autoritzada i ho va aconseguir enganyant a les persones que van fer les gestions per convocar-la. No és nou que aquest govern no vulgui protestes. Ahir va sortir al ple el cas del regidor de cultura, que entre d'altres missions té la d'arrancar cartells amb la finalitat de que la gent no s'enteri. Sembla que no en té prou amb retrasar la publicació del butlletí(per motius tècnics diu ell. Pero no s'ho creu ningú.)Tothom sap, i com va recordar la regidora Bigordà, l'únic interès d'aquest ajuntament és amagar la informació manipulant els mitjans de comunicació d'Abrera.

Ahir jo vaig participar per primer cop en un ple. Per primer cop vaig fer una pregunta. El motiu ho mereixia. Explico:

-A l'obrir les portes de l'Ajuntament, a les 19.50h aproximadament, jo vaig ser el primer en pujar a la Sala de Plens, però Maria Soler i la resta de l'equip de govern ens havien preparat una sorpresa. A l'entrar a la Sala, la meitat ja estava ocupat. Increïble si tenim en compte que no m'havia avançat ningú per les escales. Tots ells eren socialistes(militants o no, eren simpatitzants de l'Agrupació Socialista d'Abrera). Només va faltar que diguéssin: "SORPRESA!!!". La meva pregunta va ser que com era possible que sent el primer a entrar, ja estava la sala ocupada. No m'agrada ser malpensat, però és evident que la jugada de l'alcaldessa era omplir la sala, ocupar els seients amb la seva gent, i que la resta de ciutadans no poguéssin seure, i així cansar-se i marxar. Ella evidentment no va respondre. Bueno em va dir que no sabia si eren o no militants socialistes. I que eren gent que volien acompanyar-la.

Maria a mi no m'enganyes i em sembla que a la gent que va assistir al ple tampoc la vas enganyar tot i els teus intents de donar la volta a les preguntes, intentant convertir-te en Maria Soler de Calcuta, però siguem realistes, a qui més s'acosta en la seva manera de fer política és a qui de manera violenta va aconseguir governar aquest país des de 1939 a 1975. Ella n'és conscient d'això, la nostra alcaldessa és historiadora i això ho domina tot i no ser especialista en el règim franquista.
Això ho dic, després de que se'm negués el meu dret a replica. Però posteriorment, una hora més tard, vaig poder agafar el micro i contestar. Maria una miqueta abans havia dit que el seu govern era d'esquerres, però ja li vaig dir que això era un insult per a la gent d'esquerres de veritat. Siguem clars, no es pot dir que són d'esquerres, quan estan negant el dret a la llibertat de manifestació arrancant cartells, enganyant perqué no s'autoritzés la manifestació, negant la paraula a la gent, no contestant a la majoria de preguntes, manipulant els mitjans... Ja li vaig dir: això no és ser d'esquerres, sinó que són "FASCISTADAS" i ahir van arribar al límit.

I això ara va per la gent que va marxar abans d'acabar el ple:
Maria Soler va intentar deixar en evidència a la oposició en el moment de que li feien reflexionar sobre l'espectacle lamentable al qual haviem assistit(tracte de favor als amiguets socialistes, falta de respostes dignes...) i l'alcaldessa va intentar donar la volta a la jugada i va dir que s'havia fet un acte que demostra la democràcia d'aquest govern(no sé quina democràcia, que algú m'ho expliqui siusplau!), que s'havia deixat parlar i preguntar(però ells no responien... així és molt fàcil).

També mereixen una menció el regidor de cultura, i la regidora de serveis socials. Ahir el senyor Yepes va demostrar la seva incapacitat com a regidor, va rebre per totes bandes, sobretot per part de CiU. Alguns ja ho sabem que està molt enfeinat i no dóna l'abast. Ell mateix ho va dir.

Amb un simple cop d'ull... la feina d'aquest regidor és: arrencar cartells, i manipular els mitjans de comunicació. Ni tans sols és capaç de repondre les preguntes no escrites de fa un parell de mesos.

I la regidora de Serveis Socials, doncs bueno es que és un cas a part. Increïble manera de respondre. Ja que llegeix, almenys podria aprendre a llegir i de pas estar convençuda del que diu.
I des d'aquí i perque no se m'acusi de demagog, també voldria reconèixer la bona voluntat que em va semblar veure per part de la regidora de joventut. Sembla que vol canviar el tarannà del jovent d'aquest poble, que té NOVES IDEES, i això és d'agraïr i digne de felicitació. Ànims!
I un altre informació: el regidor de Seguretat Ciutadana ha aportat una resposta més al llibre de respostes de gran argumentació: Si aparques sobre la acera i no et veuen no passa res, si et veuen et sancionen. Si senyor! Està clar.

I bueno per acabar m'agradaria agraïr al senyor Soler, Primer Secretari de l'Agrupació Socialista d'Abrera el fet d'haver-me donat resposta a la meva pregunta de perqué havien entrat primer els amiguets socialistes(evidentment ell estava). Moltes gràcies. Sort que tenim gent sincera. Tot i que m'hagués agradat que el que tu em vas dir ho hagués explicat la senyora alcaldessa.

Des d'aquí convido al poble d'Abrera a no rendir-se, a continuar manifestant-se en contra d'aquesta pujada abusiva de l'IBI. També a obrir noves lluites. Per exemple per acabar amb la manipulació dels mitjans d'informació d'Abrera.

Entre tots farem una Abrera millor. Entre tots derrotarem la dictaudura!