dilluns, 7 de gener del 2008

Idea 201

Aquesta tarda a les 17.00 ha començat una protesta convocada per un grup de ciutadans d'Abrera emprenyats. El motiu és la pujada brutal de l'IBI(antiga contribució).
Entre 400 i 500 ciutadans s'han manifestat a la plaça de l'Ajuntament, demanant que Maria Soler donés la cara, i sortís al balcó de l'Ajuntament. Després de moments de dubte, i al veure que l'alcaldessa no sortia, el poble ha decidit anar a la porta de casa seva a manifestar-se.


No ens han deixat entrar al carrer, ja que el Sargento Villalba, ha explicat que a casa de l'alcaldessa només hi eren els seus pares i són persones grans sense culpa de res. El mateix sargento, ha comunicat que l'alcaldessa estava a l'Ajuntament i que ens rebria.


Després de crits demanant de nou, que sortís a donar la cara, un grup de ciutadans, com a representants ha pogut entrar, a l'Ajuntament. Erem dotze i hem acabat entrant 4 i gràcies.


Jo he pogut entrar. He entrat el primer, i el primer que li he dit ha sigut: "Em sembla una vergonya que no surti a donar la cara davant del poble". Tot seguit hem argumentat els motius de la nostra protesta, la protesta del poble d'Abrera. Erem 4, davant de tots els regidors del govern, exceptuant-ne un.


L'alcaldessa intentava argumentar la pujada comparant Abrera amb altres municipis veïns, però a mi que no m'agrada comparar... he contestat que no pot comparar Abrera amb Sant Esteve, ni Martorell. Ha dit que els altres pobles tenen els impostos més alts... i li he dit: I NOSALTRES NO PODEM SER INFERIORS NO? Tampoc podem ser menys que Martorell i ens envolta Abrera amb carreteres...així ens assemblarem més. Ha dit que lluitaven perque això no passés, però de moment ja s'han menjat el 4t Cinturó i la C-55 continua estant.

Després argumenta que per millorar els serveis han de pujar els impostos. He fet que digues quins serveis ofereix al poble... i em diu que les escoles(que depenen en part de la Generalitat. L'escola pública la paga la Generalitat). Llavors ha comentat el Casal d'Avis, també que és fan moltes activitats...(no sé a on, si no són botifarrades). També ajudes als joves(no se quines, si no es que són els Tallers Joves on t'ensenyen a fer cafès, tocar el cajón flamenco...)

En fi que també s'ha comentat que durant la campanya electoral, en cap moment van fer referència a la pujada dels impostos. Estem davant d'una mentira, o dit d'un altre manera... ens van amagar el que ja tenien pensat de fer. Potser era la idea 201, i no cavia en aquell llibret titulat: 200 noves idees. Ja li he preguntat que si aquesta idea de pujar l'IBI era més nova encara que les altres?? És una NOVÍSSIMA IDEA. Però no hem tingut resposta.


Un altre comentari que ens ha sobtat ha sigut: sabeu que en un pis del C/Casamada, l'augment es només de 17 euros i que aquests 17 euros la gent se'ls gasta normalment per sortir?? Maria... Siusplau una mica de respecte, una mica de dignitat! Ja li ha contestat el company de Ca 'n Amat que si ella sabia que la mitjana de la pujada a Ca'n Amat és de 120 euros. Ella només raonava fent servir el nucli urbà. Per tant semblava com si l'alcaldessa no es preocupés dels barris. És a dir sembla que Maria Soler sigui l'alcaldessa del nucli urbà, no dels barris que no están al nucli urbà. I mentrestant la regidora de barris... allà escoltant, sense dir res! Siusplau!!!


En fi... Una reunió improvisada, una protesta ciutadana mai vista a Abrera. Una protesta convocada per ciutadans emprenyats, i no per cap partit polític. Això si s'han pogut veure representants i gent de tots els partits polítics d'Abrera... incloent votants socialistes. INCREÏBLE pero cert, els seus propis votants, revoltats!


Aquesta tarda s'ha escrit la primera pàgina de la revolta popular del poble d'Abrera per intentar l'anulació d'aquesta mesura, aprovada en ple amb els vots en contra de totes les forces de l'oposició. És a dir aprovada per la dictadura del govern d'Abrera. Ja ho ha dit una senyora: "Sou pitjor que els franquistes". Potser pitjors no, iguals tampoc... però pel que fa a l'autoritat, la prepotència, i el fet que fan aixecar el poble si que s'assemblen.


I per acabar donar les gràcies a l'equip de govern per haver-nos escoltat, tot i que han dit que reflexionaran, també han deixat clar que la decisió ja està presa. Així que treieu conclusions i penseu quines serán les reflexions...


I ja sabeu, estem a la dictadura socialista d'Abrera! Tenim el que la gent va votar democraticament.




I com s'ha dit: EL PUEBLO UNIDO JAMÁS SERÁ VENCIDO!!!!




El dia 25 a les 17.00 nova convocatòria de protesta i després Ple Municipal!!! La lluita acaba de començar.