dissabte, 5 de gener del 2008

PATGE MARIA SOLER


Tarda màgica, de nou 5 de gener, l'estació d'Abrera plena de gent, plena de nens amb la il.lusió de veure els Reis mags de l'Orient. Tot anava bé. Uns focs d'artifici sorprenien a la gent, que com sempre esperaven tres cohets anunciant l'arribada del tren. Agradable sorpresa, sincerament.


Tot seguit començava el discurs de benvinguda als reis, a càrrec de la debutant Maria Soler. Ha començat una miqueta nerviosa, ja que possiblement era el primer cop que parlava davant de tanta gent. Res a dir.

Després de donar la benvinguda, i quan semblava que acabava el discurs ha vingut la part interessant del discurs. Maria Soler volia trencar amb els discursos polítics de l'anterior alcalde, i després de l'espectacle lamentable del pregó de la Festa Major, semblava que havia après la lliçó. Semblava que la feina de l'oposició reclamant la fi dels mítings en actes públics s'havia acabat, i més després de que ella mateixa ha dit que no faria cap míting.


Però per sorpresa de tothom, i en castellà... (Que per un moment semblava que estavem al Parlament de Catalunya escoltant Albert Rivera) Maria dixit: " Una senyora me ha dicho: Maria, pídele un mercado municipal a los reyes" (més o menys). Ha sigut la frase del dia, una frase que ha desencadenat una important xiulada, m'atreveixo a dir que majoritaria entre la gent que estava a prop i que ha pogut escoltar les paraules de Maria Soler. Entre els xiulets, també s'han pogut escoltar a famílies retreient la pujada dels impostos.


Una jornada que ha servit per veure al regidor de Salut i Consum, dirigint una mica el trànsit. Potser com que li han rebaixat tant el pressupost en Sanitat té poca cosa a fer... Com si tingués autoritat per dirigir als vianants... Qui sap si optará a ser el nou cap de la Guàrdia Urbana d'Abrera...


I canviant de tema... Per fi ha sortit el Butlletí Municipal, que en principi havia d'haver sortit al Novembre, que ha sortit amb data de Desembre i ha arribat al Gener. Un Butlletí on Maria Soler intenta justificar els motius d'aquesta ESPECTACULAR pujada dels impostos, llàstima que faci servir uns arguments que ningú pot creure.


I dilluns a les 17:00 hores hi ha convocada una protesta, on els ciutadans d'Abrera, podrán manifestar-se en contra de l'augment d'impostos. Un augment que Maria i el seu "TEAM de regidors" defensen dient que com som més persones fa falta un augment per tenir millors serveis. Però aviam quins serveis???

1. El Bus Abrera, que s'ha de pagar a part?

2. El CAM, que ha quedat petit??

3. La Biblioteca, amb pocs llibres especialitzats i amb pocs seients per als estudiants??

Si els nous habitants, paguen com tothom, no hi ha d'haver excusa de que som més. Som més, però tothom paga i seguim igual. O no???
Siusplau, deixin de mentir, deixin d'enganyar al poble. Deixin d'actuar prepotentment i escoltin a l'oposició, que també representen als ciutadans (52 %), i el PSC Abrera, només un 48 %.
Franco ja va morir, i fa anys que estem en democràcia.