diumenge, 20 de gener del 2008

Les coses clares

He de dir que m'agrada que el bloc hagi adquirit un debat en els comentaris, sobretot en el darrer, en què han sortit diferents temes.

Primerament m'agradaria deixar clar que les relacions entre ERC d'Abrera i el Partit Popular d'Abrera són cordials i punt. Trobo exagerat el comentari en què es diu: "no puc entendre que el vostre partit es barregi tant amb un personatge com la Isabel Ruiz, regidora del PP d'Abrera, i de la branca "més facha" del partit. ". A més, primerament, abans de parlar, potser enterar-se una mica. Quan ha fet falta defensar la ideologia d'ERC a l'ajuntament s'ha fet, i s'ha replicat al PP que digués que no s'interposarien en matèries extra municipals, i en un ple votar en contra de donar suport a un col.lectiu que lluita perque es pugui veure TV3 al País Valencià.
Crec que tot i poder ser veritat lo de "facha" no fa falta dir-ho d'aquesta manera despectiva. Cadascú pensa el que pensa i és lliure de fer-ho. El que está clar és que davant de tot... educació.

Esquerra lluitará per aturar aquest augment de l'IBI. Que ningú ho dubti. Esquerra está en contra d'aquest augment tan desproporcionat com innecessari. Un augment que va en proporció a la deficient feina dels regidors que se'n beneficien, incloent-hi l'alcaldessa. Un augment que fa gala de la ideologia d'esquerres, que teoricament va sorgir per aconseguir la igualtat de la societat, i no per la desigualtat.
Ara jo pregunto: És igualtat pujar-se el sou fins als 3000 euros mesuals, ampliar el número de regidors a pensió completa(mantenint-ne a un que ha demostrar sobradament la seva ineptitud) i després pujar els impostos a la ciutadania??? Em sembla que això es desigualtat. I no només desigualtat, sinó cara dura, despotisme, prepotència... És a dir tot... menys política d'esquerres.

I per últim, he de reconèixer la paraula que va donar l'equip de govern; que va dir que reflexionaria el tema de la pujada de l'IBI, i pel que es pot llegir al bloc del Primer Secretari de l'Agrupació Socialista d'Abrera, s'ha complert la promesa. Tot i que no s'exposen les reflexions... són d'imaginar.

I m'oblidava... des d'aquí m'agradaria felicitar a l'Agrupació Socialista d'Abrera, que ha complert 25 anys. 25 anys en què han permès un creixement incontrolat d'Abrera, un creixement que ha donat pas a la destrucció del nostre patrimoni natural. 25 anys de mentides al poble, potser més en els darrers anys i de notoria visibilitat en els mesos d'alcaldia de Maria Soler. Esperem que compliu molts més, però sense poder disfrutar destruïnt el paisatge i sense jugar amb la gent.