dimecres, 20 de febrer del 2008

Barreja de sensacions.

He estat un dia i mig fora i al tornar he vist que l'article amb Kritikisto ha creat l'efecte què desitjava i que imaginava. Ha quedat palès que la veritat no es pot vènçer, ha quedat clar que no hi ha arguments per fer de la veritat una mentida.
Ha quedat demostrat amb alguns comentaris que no van més enllà de l'insult, del menyspreu. Però he trobat a faltar arguments en aquests comentaris. Com n'és de fàcil insultar, com n´és de fàcil menysprear i com n'és de díficil trobar arguments en contra què fàcin que tot el que s'exposa en l'escrit és del tot cert.


I un altre cosa m'agradaria dir: El senyor Camacho no té res a veure amb aquest bloc ni amb Kritikisto. Ho dic perqué he llegit comentaris sense cap sentit, i suposo que l'únic objectiu de qui els ha escrit és desprestigiar-lo. Però en canvi ha aconseguit tot el contrari.

"Mas de lo mismo", això és el que tenim aquí amb el govern, més de lo matiex... sempre mentides, falta d'informació, manipulació... i no s'acaba...

El sr. Camacho ha deixat constància tantes vegades de la seva capacitat per fer oposició... i ara alguns ho volen negar?? No ho entenc. El sr. Camacho és pioner en dir les coses com s'han de dir a l'equip de govern! .

I per puntualitzar algun comentari que he vist... jo no sóc l'aprenent de ningú. El sr. Camacho és qui m'ha ajudat a crèixer políticament, és qui ha confiat en mi i a qui li estaré sempre agraït per la confiança que m'ha donat, pels ànims i sobretot perqué gràcies a ell, avui sóc candidat de la comarca a les Corts Generals. El que jo he après és fruit del dia a dia, i el que dic és fruit d'observar la realitat.


Sobre l'anterior escrit... crec que queda tot clar. Només una última cosa, que se m' oblidava: jo no cobro res de l'Ajuntament, ni de ningú.


Avui m'agradaria explicar el que he fet aquests dos dies. Ahir vaig assistir al programa 59" on hi van participar portaveus de les 6 forçes polítiques del Parlament. Va ser un debat preelectoral molt entretingut. Hi van destacar dues persones: el sr.Bosch d'ICV i la companya Anna Simó d'Esquerra. La nota negativa la van donar la representant del PP, la sra.Mejías i el representat de Ciutadans, el sr.Domingo.

Durant una de les pauses vaig tenir el gust de conversar amb l'Anna Simó, amb qui la setmana que vé compartiré un míting.


Aquesta tarda he anat al parlament amb companys de classe. M'agradaria destacar la solvència del portaveu d'ERC i candidat a Corts Generals, el sr. Ridao. He tingut el plaer de conèixer la sra. Patricia Gomà, qui ha compartit el temps amb nosaltres responent a les preguntes que els companys li han fet.


I per finalitzar el dia, míting de'n Joan Ridao a Martorell. Amb qui he tingut el gust de conèixer i presentar-me com a company seu a les llistes i alhora hem mantingut una agradable conversa.


Avui ha començat la campanya a la universitat per a les eleccions Claustrals del proper dia 27 i demà passat comença la campanya per les properes eleccions generals del dia 9 de març. Serán dies de feina que espero acabin sent recompensats amb la satisfacció d'arribar als objectius que ens hem proposat tant a les claustrals, amb ESTUDIANTS EN ACCIÓ: i també de complir els objectius d'Esquerra. Si s'aconsegueixen els objectius, la satisfacció será màxima.
Avui marxo a dormir amb una barreja de sensacions: de cansanci, de satisfacció, i sobretot content per haver pogut conversar amb persones a les quals admiro.