dissabte, 23 de febrer del 2008

Primer acte de campanya.

M'agradaria convidar als lectors d'aquest bloc a que vinguin el proper dimarts dia 26 a la Casa de Cultura (A la Sala d'Actes) a les 20h.
Tindré l'honor de compartir míting amb l'Anna Simó, diputada d'aquesta comarca al Parlament de Catalunya, Vicesecretària d'Acció Política d'Esquerra i ex-consellera de Benestar Social.

Será un plaer poder fer aquest acte. Com a candidat de la comarca tinc idea de parlar sobre els problemes que pateix últimament el Baix Llobregat, en especial el Baix Nord, i d'alguns dels problemes del nostre municipi.

M'agradaria que gent de totes les ideologies vingués a l'acte. No importa quin partit votará cadascú, es tracta d'assistir als actes dels diferents partits i demostrar que Abrera és un poble plural i respectuós, un poble interessat en la política, un poble preocupat pel present i pel futur.

Dimarts, Esquerra Republicana de Catalunya inicia la campanya a Abrera, posteriorment la resta de partits farán els seus respectius actes de campanya. Actes en els quals m'agradaria veure molta gent, siguin del partit que siguin. I que per damunt de tot hi regni el respecte.


Us hi espero! Gràcies