dijous, 7 de febrer del 2008

Deu fer mal que no et reconeguin en el teu partit

El ple del dia 25, va donar molt de sí, i penso que no s'ha d'oblidar, que s'han d'anar explicant coses, analitzar-lo bé.
Avui m'agradaria parlar d'un fet que potser(i dic potser perqué no ho sé. Si algun dels afectats vol parlar... aqui pot fer-ho) va fer mal als militants del PSC que van assistir al ple. Tothom sap que van entrar abans, escortats per la policia i per la porta del darrere. No fa falta insistir en aquesta discriminació política, que va fer evident la superioritat moral que tenen els socialistes a Abrera.

El fet "curiós" va ser que l'alcaldessa no els reconeixia. I costa de creure, i més si diem que hi eren membres de la llista electoral del passat mes de maig. Que hi havia un ex alcalde, ex-regidors, que a més, alguns, eren companys de viatge en l'anterior govern. No citaré noms perqué no en tenen cap culpa. Només fa falta veure la portada del diari "AL DIA" per veure-ho clar.
Mentre alguns en el seu bloc es dedicaven a escriure sobre l'afer Gallardón, amb un "post" titulat: Debe doler que no te quieran en tu partido, aquest a la vegada no era reconegut com a primer secretari del partit que governa Abrera. Molts d'aquests ex càrrecs electes, dirigents executius locals del partit van ser reconeguts com a ciutadans no vinculats al partit, i que només volien estar al costat de l'alcaldessa en aquests durs moments.

JO TAMBÉ VOLIA ESTAR AL COSTAT DE L'ALCALDESSA!!! (podria haver dit algú del públic, votant del PSC) Què passa que com no eren militants ni simpatitzant, ni s'havien deixat veure per la seu del PSC no podien entrar??. I no només es va faltar al respecte a la ciutadania en aquest aspecte.

També, indirectament, l'equip de govern va titllar de violents als ciutadans d'Abrera!!! Què és això d'amagar els extintors??? Potser es pensaven que algú els anava a fer mal a base de cops d'extintors??? Doncs quina imatge té el nostre equip de govern... LAMENTABLE


Per acabar només una cosa: Fa més mal la força de les paraules que la força física.