dilluns, 17 de març del 2008

Anàlisi del Butlletí "Municipal d'informació"

Bé dia 17 de març de 2008 he rebut a casa el Butlletí. I per sorpresa trobo "FEBRER/2008". Això és diu vacilació.
Seguim amb la portada... una portada on la fotografia principal, vés a saber d'on és. Doncs home penso el més digne hagués sigut una fotogradia de la manifestació, o de la sala de plens plena de ciutadans... Però NO, és millor una fotografia "abstracta" de significat per Abrera. A la foto l'acompanya un gran titular "Abrera aprova 17 milions d'euros de pressupost per enguany, amb 4.2 milions per inversions". Primer no són 17, són 16 i algo. Començem bé, manipulant les xifres. I segon, el pressupost el va aprovar el PSC, és a dir que per no arribar, no arriba ni al 50% de ciutadans que van votar el passat mes de maig. El pressupost va ser rebutjat per tots els partits de l'oposició. És a dir per la majoria de ciutadans que van anar a votar el passat mes de maig. VISCA EL DESPOTISME!

A l'editorial hi trobem una nova fotografia de la nostra alcaldessa. Sota la fotografia trobem un escrit de Maria Soler on intenta explicar els pressupostos. Hi trobem una mostra molt evident per poder dir que aquest Butlletí de municipal en té només el nom: "Valent pel que fa a la posada en marxa dels principals compromisos electorals". VISCA LA UTILITZACIÓ DELS MITJANS PÚBLICS PER FER PROPAGANDA DEL PSC!

Seguim... pàgines 4 i 5. "Pressupostos" Bé, "Serveis urbans i a les persones, principals eixos del pressupost del 2008". Una petita explicació per sortir del pas i servits. Després 4 dades que queden molt bé, 3 fotos i 4 numerets amb 2 gràfiques.

Seguim... pàgines 6 i 7. Més pressupostos. Aquí "Equipaments de qualitat i millora dels serveis a les persones(repetim serveis a les persones perqué quedi clar que són uns pressupostos dedicats a les persones !) i Més inversió en la millora de l'espai públic.

Aviam sobre l'espai públic una referència... toca remodelar el Parc Walt Disney. Una pregunta... Quant fa que ja es va remodelar?? Crec que no fa gaire. S'han passejat pel parc de l'estació?? Crec que seria més prioritari arreglar el caminet de ciment i la rotonda que hi ha al mig del parc. Sr. Pascual! UNA ROTONDA EN MAL ESTAT! (prengui nota, que algú caurá i tindrem un disgust). Ah i ja que estem... què és el que s'ha de remodelar? (Diria què és un secret...)

Pàgina 8... Obres i serveis. Bé una informació sense res a comentar. Em sembla bé, igual què la informació de la pàgina 9 sobre Medi Ambient. 2 pàgines dignes del Butlletí. Tot sigui dit. No només critico, també sé reconèixer mèrits.

Les pàgines 10 i 11 prometen si veus el títol d' "ENTITATS", però després llegeixes el titular i dius... tot queda reduït a una entitat. Però quina entitat! L'ENTITAT DE LA REGIDORA DE SERVEIS SOCIALS. 7 fotografies de "LA CASA GRAN DE LA MARIBEL". De veritat: si les dos pàgines anteriors eren dignes de felicitació, aquestes dues són un INSULT a la resta d'entitats. Però és una mostra de la importància que té aquesta entitat en els pressupostos, i la despreocupació vers les altres.

Pàgines 12,13 i 14... El primer escrit és del PSC i és "mas de lo mismo". És gairebé una còpia del famós "full verd" d'argumentació inútil sobre la pujada abusiva de l'IBI. Tornem a que aquell full de l'Ajuntament d'Abrera va ser utilitzat pel PSC per justificar una acció seva.
Els escrits de l'oposició... doncs home només fa falta una ullada ràpida per poder veure que tots es queixen del mateix... de la MANIPULACIÓ dels MITJANS PÚBLICS, es parla dels plens multitudinaris, de DEMAGÒGIA...

I en la pàgina 15... una carta molt realista sobre temes socials. Tenim AVE, però no tenim un servei de rodalies digne del segle XXI, tenim un sistema sanitari que deixa molt a desitjar...

I per acabar.. "BREUS": El sous nets dels regidors. Vegin vostès mateixos la desproporcionalitat dels sous. Però tranquils què com algú va dir en aquest mateix blog (o tribuna com ell diu) els treballadors de SEAT i DOGA no els han d'envejar.

Arrenquen les obres del mercat municipal(MERCADONA), però això no és nou. Ja ho va dir en el míting del 5 de gener. Si... que llavors va rebre una merescuda xiulada.

I per acabar ... Abrera reforça la prevenió amb la incorporació d'un tècnic de protecció civil. JA ERA HORA. Sort i ànims al tècnic!

I en la contraportada una entrevista a dos veteranes jutges del Concurs de teatre.


En fi... un altre butlletí. Seguim desinformats.

Vull animar al PSC a treure una revista o un full informatiu pròpi, i que sigui allà on expliquin el què fan i el què deixin de fer, com fan tots els partits de l'oposició, què quan poden publiquen les seves publicacions.

Deixin d'aprofitar-se dels mitjans de comunicació públics. Què els paguem tothom i volem que se'ns informi de tot, i no només del què a vostès els interessa!!!