dimarts, 4 de març del 2008

Dia de mercat...

Avui pel matí he anat al mercat a repartir fulls informatius de la Plataforma en contra de la pujada abusiva de l'IBI. Un full on s'explica la veritat sobre la pujada abusiva de l'IBI aplicada dictatorialment per l'equip de govern, tot i tenir l'oposició en contra, i recordo que si sumen tots els vots de l'oposició, obtenim la majoria de població que va anar a votar.
Al mercat hi havia una paradeta del PSC, amb militants i regidors del govern local. Però jo faig una pregunta que espero sigui contestada:

-És normal què l'Ajuntament, en hores laborables es quedi sense l'alcaldessa, sense el primer tinent d'alcaldessa, sense la segona tinent d'alcaldessa i sense el quart tinent d'alcaldessa??? Estava el sr. Yepes (tercer tinent d'alcaldessa) com a responsable? O es pot deixar l'Ajuntament sense responsables polítics?
Espero resposta. Gràcies.
I després d'aquesta pregunta... m'agradaria expressar públicament la bona voluntat que ha tingut vers a mi el sr. Martinez, que ha vingut a donar-me la mà i a presentar-se personalment, ja que no ens coneixiem i no haviem parlat mai cara a cara. Li agraeixo el gest i el felicito.

Sobretot aquesta trobada ha servit per poder deixar les coses clares, i li he pogut explicar amb cos present que les crítiques que pugui fer, no van mai en contra de la seva persona, sinó que van en contra de la seva tasca com a regidor.

El sr. Martínez fins i tot m'ha animat a assistir al míting que farán els socialistes d'Abrera aquesta tarda, i fins i tot a l'acte central del PSC a Barcelona.

Des d'aquí confirmo la meva assistència al míting d'Abrera, però també anuncio que a l'acte central no m'hi veurán pas.

Fa uns dies vaig fer una crida als lectors del blog a assistir als diferents mítings, però veig que no he tingut gaire èxit.

Només he vist als responsables de la Plataforma en contra de la pujada abusiva de l'IBI assistint als 2 mítings que de moment s'han fet, i em consta que assistirán a tots.

Així doncs, felicitar als responsables d'aquesta Plataforma, ja que están aconseguint que alts càrrecs dels diferents partits s'assabentin del problema que estem patint. ENHORABONA!