dimecres, 5 de març del 2008

Míting PSC-PSOE a Abrera


Dit i fet. Vaig dir que aniria al míting del PSC a Abrera, i així va ser.

Que dir... Primer que va ser un tostón, la veritat que l'acte del PP va ser més divertit. Tal i com li vaig dir al sr. Martínez: "El míting del PP va ser més divertit. Per escoltar burrades, millor que les diguin ironicament". (Deixo clar que no estic a favor de les idees del PP, que no malpensi la gent).
Una similitud amb l'acte del PP: Que es va parlar en castellà el 98.9 % del temps.

Primerament va parlar l'alcaldessa, que va comptar amb la presència entre el públic d'alguns dels membres de la Plataforma en contra de la pujada abusiva de l'IBI. Precisament va ser la gent de la Plataforma els que van baixar la mitjana d'edat dels presents.

És només una curiositat, i va amb tots els respectes, però al míting del PSC és on més jubilats he pogut veure aquests darrers dies. A l'acte d'Esquerra hi havia una quarantena de persones, però la mitjana d'edat rondava els 40-50 anys. A l'acte del PP també hi havia presència de gent gran, però es veia gent de mitjana edat i alguns joves. Però es que a l'acte del PSC... si hi havia 5 persones(sense comptar la gent de la Plataforma i jo mateix) que estiguéssin per sota els 60 anys ja és molt.

El discurs de Maria Soler, la veritat va ser bastant pesat i bastant... diguem que a l'estil de l'equip de govern i d'ella mateixa que l'encapçala. Diguem que com sempre s'amagava informació. Maria es va tornar a transformar en Maria Soler de Calcuta explicant a la diputada Meritxell Batet que avui farien el sorteig dels pisos de protecció oficial. El que no li va explicar és que ens ha apujat abusivament l'IBI, i que el primer secretari arrenca pancartes, que el regidor de seguretat ciutadana boicoteja manifestacions, ni que el senyor regidor de cultura(també de promoció econòmica i comunicació) arrenca cartells i a més és incapaç de trobar una impremta eficient que permeti la correcta informació de la ciutadania del nostre poble.

Per altra banda, el discurs de la diputada, va ser bastant pesat, ple de mitges veritats, de l'estil que la Llei de dependència és obra del PSC(quan és obra dels partits d'esquerra; no només del PSC), la Llei del retorn dels Papers de Salamanca(que va ser una condició d'ERC per investir ZP), en fi... típic del PSC-PSOE.

Això sí, Meritxell Batet va ser informada de la pujada de l'IBI gràcies a la gent de la Plataforma.

I per anar acabant... Una anècdota: Una ciutadana anònima va estar conversant amb la diputada tot i que la nº16 de la llista socialista a les passades eleccions municipals, feia gestos a la diputada per tal de que deixés de parlar amb aquesta senyora i anés al pica-pica amb els amics socialistes. No vull ser pesat amb el tema, però gràcies a aquest gest es va tornar a demostrar el menyspreu del PSC d'Abrera vers els que no són afiliats o amics del PSC.

I per acabar l'acte... no podia faltar el que tot el públic(exceptuant alguns) estava esperant... el desitjat pica-pica, que no pot faltar en un acte del PSC d'Abrera.

Per cert dijous sortirá un autocar des del Casal d'Avis direcció al Palau Sant Jordi, a l'acte central del PSC-PSOE. "Visto lo visto" és lògic que surti del casal d'avis. Així semblará que vagin d'excursió, i després segur que hi ha pica-pica també(que no falti).


I ja per acabar... PENSEU ABANS DE VOTAR i no us deixeu enganyar per 4 patates i 5 olives. De vegades en l'humilitat está el futur. De vegades el futur está en els partits petits. I avui més que mai els partits petits tenen les idees clares. I esquerra, té les idees clares i és coherent. Avui, Esquerra representa el que els Països Catalans necessiten. Avui Esquerra és l'únic partit que representa la totalitat dels Països Catalans.

Avui Esquerra és l'únic partit que pensa en clau de futur, Esquerra és el partit que representa el somni de qui vol veure alliberada la nostra nació, i és per això que treballem, i és per això que lluitem per fer d'aquest somni una realitat. Perquè el somni és possible, només si tenim força. Vota Esquerra Republicana de Catalunya. No et deixis enganyar per aquells de la CATALUNYA OPTIMISTA i que l'únic que fan és enganyar-se i volen fer veure una realitat que no existeix. És fàcil somiar i parlar. El difícil és el que fa Esquerra: somiar, parlar i actuar.
I es que el PSC vol fer que la gent s'enamori d'unes idees, amagant la realitat.