dilluns, 3 de març del 2008

En contra del PP


Aquesta tarda, i per primer cop, he assistit a un míting del Partit Popular.

Ara algú saltará i dirá que la regidora del PP d'Abrera i jo som amants ideològics i alguna barbaritat més.

Però mirin no he coincidit amb res del que han dit, ni la mateixa Isabel Ruiz, ni Aleix Vidal-Quadras, ni Jorge Fernandez. L'únic que comparteixo és una dedicatòria d'Isabel a la incompetència del ministre Moratinos i de les Ministres Trujillo i Alvarez.


El discursos d'Isabel Ruiz, de Vidal-Quadras i de Jorge Fernandez tenien el mateix tó, tenien la mateixa missió, la de donar llàstima als seus "amigos y amigas" fent creure que el PP és víctima del PSOE i dels partits nacionalistes. Creuen que s'está desintegrant Espanya. Però jo pregunto: Segur??? Creu que ZP ha deixat que es desintegri l'Estat espanyol?? Siusplau, no diguin més això. El sr. ZP va retallar l'Estatut per evitar aquest fet. Li haurien d'estar agraïts!!!!

No poden parlar de la Constitució de Cadis de 1812! Realment volen tornar a tenir una Constitució d'aquell estil? Una constitució que tenia com a característica la defensa del sufragi censatari, que suposa no garantir el dret a vot d'una part important de la població!!Una constitució que no reconeix el dret a vot de les dones!! Volen tornar a convertir l'Estat espanyol en un estat catòlic, derogant la condició d'aconfessional actual??


I després ens surten amb la Llei de Partits, dient que ERC va votar en contra. Es lògic i coherent votar en contra d'aquesta llei!!! No és democràtic prohibir que certes ideològies no puguin ser representades per certs partits polítics!!! I la excusa de que no condemnen el terrorisme no serveix! No serveix perqué el PP llavors també hauria de ser il.legalitzat per haver permés i per haver donat suport a una guerra il.legal amb arguments falsos.

No és just que es condemnin als Partits polítics en comptes de a les persones que cometen crims o fan actes fora de la llei.


Seguim...


És molt trist no haver sentit cap proposta! És molt trist haver estat gairebé dos hores escoltant insults a Zapatero i a la resta de partits. És molt trist haver d'enganyar a la gent amb arguments victimistes. Jo pensava que quan el sr. Fernandez Diaz ha començat a dir que tots estaven en contra del Partit Popular faria plorar als assistents!! De veritat! A més ha deixat caure una idea que em sembla molt i molt antidemocràtica. I es que ha dit que com pot ser que un Grup parlamentari amb 5 diputats tingui el mateix temps per expressar-se que el PP que en té 148.


Jo no entenc com poden presentar-se com l'única força capacitada per governar l'Estat espanyol. I no ho entenc per tot el que havia sentit, però menys encara després d'haver-ho escoltat avui en directe.


No es pot votar a un partit que parla d'una Constitució que nega el dret a vot a les dones. Estem al segle XXI!!!! No es pot votar a un partit que nega el dret a la representació política de certes ideologies. No es pot votar a un partit que encara no ha condemnat el franquisme! No es pot votar a un partit que els únics arguments que tenen és dir que ERC es dedica a insultar-los en català al Congrès, i que Labordeta fa el mateix, però amb la guitarra. No podem votar a un partit sense idees, no podem votar a un partit que vol negar el dret a la igualtat de temps en l'expressió al Congrés de diputats. No podem votar a un partit que dóna suport a una guerra il.legal. No pot votar a un partit que al segle XXI proposa un apartheid lingüístic en contra del català. No es pot votar a un partit es nega a reconèixer la pluralitat nacional de l'Estat espanyol, no es pot votar a un partit que es nega a dialogar sobre la descentralització de l'Estat negant el diàleg per arribar a un acord sobre el dret a decidir de les nacions. No es pot votar al Partit Popular.


Pels que veuen aquestes eleccions com la clau del futur de Catalunya... No votin el Partit Popular, votin ERC i si tenim força suficient, aconseguirem que Catalunya sigui un País de primera.


I pels que pensin en clau estatal(Estat espanyol)... no es deixin enganyar pel victimisme i pel catastrofisme del Partit Popular. No plorin, ja ho fan ells. Siusplau aneu a votar, però no voteu les sigles del PP.




Reflexionin siusplau. No votin al Partit Popular, siusplau.