diumenge, 2 de març del 2008

Reclamacions del mes de febrer


Començo escrivint la data, com es fa a l'escola... Diumenge 2 de març de 2008 o 02/03/08 pels que som més mandrosos i ens cansem només d'escriure quatre lletres.


Bé escric la data pel simple motiu de què ja ha passat el mes de febrer, el mes en que hauria d'haver estat innaugurat el primer gran edifici de la era Maria Soler. Si, si, aquell que está a l'entrada del Rebato, aquell que de vegades és Centre Polivalent, a voltes Escola de música, dies en què és un "casal de joves" i que no deixa de ser un espai enorme on encara no saben que fer, o almenys no han dit el què pensen fer. Però... ja és tradició això, qualsevol dia ens ho dirán! (espero).


El mes passat també hauria d'haver sortit publicat el Butlletí Municipal de febrer. Ja que si surt bimensualment... i l'últim datava de desembre... Facin números. Un butlletí en el qual jo esperava que sortís en portada una fotografia de la manifestació en contra de la pujada abusiva de l'IBI, aquella que alguns van intentar boicotejar, bé arrencant cartells o bé no informant dels passos correctes perqué fós autoritzada. O una fotografia de la sala de plens plena de gent i sense extintors.


Però no, sembla que la impremta ha tornat a fallar, bé lo de la impremta era l'excusa del regidor de cultura, de promoció econòmica i de comunicació. Potser tantes regidories pesen per estar a dedicació parcial i no tingui temps el senyor regidor de complir correctament amb les seves tasques. Potser no té temps de visitar altres impremtes més eficients.

Potser hi ha un error en la distribució dels regidors a dedicació exclusiva. O algú veu normal que una persona amb 3 regidories importants i que ha manifestat que no té idees i que no dóna abast segueixi tenint 3 regidories? Algú veu normal que un regidor que ha anat perdent pes i hagi demostrat sobradament que no feia bé la feina estigui a dedicació exclusiva?? Personalment ho veig bastant incoherent. Per que dos regidors que posseeixen el mateix nombre de regidories tenen diferent consideració??


Tornant al tema del Butlletí... Com ja he dit al Butlletí hi hauria d'aparèixer tota la informació del que succeeix al nostre municipi. Al Butlletí hi hauria d'aparèixer informació relacionada amb el discurs electoralista de Maria Soler a la cavalgada de reis i la posterior xiulada del poble, manifestant la seva disconformitat, fent veure que el Mercat Municipal no tenia res a veure amb els nens. Hi hauria d'aparèixer informació relacionada a les actuacions de la Plataforma contra la pujada abusiva de l'IBI(una concentració i una manifestació), hi hauria d'aparèixer informació i fotografies de la destrossa paisatgística que está patint Abrera amb explicacions del regidor de Medi Ambient.

En cas de no aparèixer quedaria reflexada la manipulació per part de l'equip de govern dels mitjans de comunicació municipals. Que no seria el primer cop. Recordin que van amagar la informació relacionada amb la pujada de l'IBI per tal de que el poble no pogués arribar a temps a dir la seva per intentar frenar aquesta pujada abusiva. Recordin que tota la oposició va escriure sobre el tema i gràcies a això la nostra estimada alcaldessa va haver de gastar les línies de l'editorial donant arguments "poc creïbles" defensant la seva actuació.
Així que esperem que d'aquí poc tinguem ja innaugurat el Centre Polivalent del Rebato(edifici I era Maria Soler) i que tinguem a la bústia de casa el Butlletí de febrer, ara ja de març, amb tota la informació del que ha passat aquests últims dos mesos.
Segur que esperaven que la portada del Butlletí de febrer fós una foto de Maria Soler innaugurant el Centre Polivalent i tota la colla al costat admirant-la. Però per segon cop han fallat els càlculs, o la imrempta... vés a saber... En fi...