diumenge, 23 de març del 2008

Expandint fronteres

Aquest blog va començar sent un blog el qual només servia per expressar-me i no tenia gaires lectors, després vaig començar a parlar de la política d'Abrera i vaig publicitar el blog per arribar a la gent d'Abrera. Ara sé que aquest blog arriba a molta gent i ja ha sobrepasat les 10.000 visites. Sincerament estic orgullós del meu blog.
Si fem un repàs, aquest blog ha tingut una destacable repercussió a Abrera. Si més no a nivell polític. Sé que tots els partits n'están al corrent d'aquest blog, he rebut la felicitació de tots els partits de l'oposició, això si amb alguna petita crítica pel que fa a la llibertat dels comentaris anònims. Però va contra els meus ideals censurar el blog, així doncs vaig escriure demanant respecte i sembla va funcionar.

L'equip de govern també n'está al corrent del blog, el partit socialista d'Abrera n'está al corrent. No m'hagués imaginat aquesta repercussió. I n'estic satisfet, ja que sempre he fet el que pretenia, escriure. Escriure amb llibertat i sense por. Sense cap interés personal, sense buscar protagonisme. Simplement escriure per escriure, perquè m'agrada fer-ho.

Ara ha arribat el moment d'expandir fronteres. He introduït un apartat dedicat a blogs de gent del Baix Llobregat Nord, i ho he fet amb un blog d'una amiga d'ICV Martorell, la Laura. I es que a Martorell tot i no estar en la mateixa situació que a Abrera, la política també és complicada. I ara tenen un problema, al qual ja he manifestat el meu suport. I es que l'equip de govern planeja la construcció d'un nou barri(detalls al blog de la Laura). Els grups de l'oposició no ho veuen clar, els hi falta informació. Fet que als abrerencs no ens vé de nou, ja que el PSC Abrera ja ens té acostumats.

Des d'aquí demano el suport als veïns de Martorell contraris a aquest nou barri de la Sínia que pretén l'equip de govern de Martorell (CiU), amb Salvador Esteve al capdavant.