dimarts, 25 de març del 2008

Ja hi tornem

Aquesta setmana, concretament divendres, tocava ple ordinari. Dic tocava perquè no hi haurá ple divendres dia 28.

Les convocatories dels Plens Ordinaris estan regulades a l'article 7.1 del ROM que diu que les sessions ordinàries del Ple se celebren amb la periodicitat establerta a l'article 46.2 de la LRBRL i en els mesos i dies aprovats en Ple (és a dir el darrer divendres dels mesos imparells.). L'art. 46.2 de la LRBRL diu que els Plens ordinaris en ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants se celabraran com a mínim cada dos mesos.

Per tant, com a opció quedaria el dilluns dia 31.

Quin és el motiu de canviar el dia del ple?? Alcaldessa, té por?? Jo crec que sí. M'atreveixo a dir que ja s'ha cansat d'anar a dormir tant tard els dies de ple ordinari. M'atreveixo a dir que ja s'ha cansat d'aguantar als ciutadans d'Abrera. M'atreveixo a dir, i ho dic ben alt: que té por de reviure els plens anteriors, i més després de l'actuació repressiva del sr. secretàri i del regidor de seguretat ciutadana el dia de les eleccions amb la Plataforma en contra de la pujada abusiva de l'IBI. De què té por sra. Alcaldessa?? Té por que aquesta Plataforma demani explicacions sobre aquella actuació? Té por que la gent li digui el què pensa? O es què potser els seus amiguets no están disponibles aquest divendres per omplir la sala i fer-li companyia?

Convocarà el ple en un dia entre setmana per tal que la gent marxi d'hora ja que l'endemà haurán de matinar i així no la molestarán?? Si fós així, quina falta de respecte!!!

Jo des d'aquí, des de la meva tribuna dic: JA N'HI HA PROU DE MANIPULACIÓ, JA N'HI HA PROU DE JUGAR AMB ELS CIUTADANS, JA N'HI HA PROU DE FALTAR-NOS AL RESPECTE!!!

Companys, davant d'aquesta nova falta de consideració vers nosaltes, la ciutadania, demano força i unitat. Anem al ple de forma massiva, encara que només puguem dormir 4 horetes.

Tot i així no sé quin dia es convocará el ple, només espero que sigui divendres. Tot i que si és entre setmana... ja sabeu... aneu al ple. Un petit esforç, que val la pena. A més hi haurá sorpreses!

Ens veiem al ple el dia que sigui, a l'hora que sigui. Força companys!
No ens podem rendir, algun dia ens desfarem de la dictadura.
I com deia Raimon: Anem dient les coses pel seu nom!Si no trenquem el silenci morirem en el silenci!