dimecres, 12 de març del 2008

Resultat enquesta

Avui comentaré els resultats de l'enquesta que he estat fent els útltims dies sobre la valoració de l'equip de govern.
L'objectiu de l'enquesta era comprovar que no sóc l'únic que pensa que l'equip de govern local deixa molt a desitjar.
Mireu de 36 persones que han respost l'enquesta, 18 pensen que la feina de l'equip de govern d'Abrera(PSC) és deficient; 12 persones han dit que és intolerable. Per tant si sumem són 30 les persones que com jo voldrien un canvi, com a mínim en l'actitud de l'equip de govern. No vull entrar en si fa falta la dimissió d'algun dels regidors, tot i que no estaria malament si sortís per voluntat pròpia d'aquells regidors que no desenvolupen correctament les seves feines. O que l'alcaldessa els substituís, i fés alguna modificació en l'equip de govern. Això no és cosa meva. Suposo saben el què fan.
Només 2 persones pensen que la feina és adeqüada; i 4 pensen què és excel.lent. Res a dir, cadascú veu les coses des d'una perspectiva diferent i s'ha de respectar.

No és per res, però estem a dia 13 de març, i el buttletí de febrer encara no ha sortit a la llum. Espero no estiguin esperant per publicar els resultats electorals. Espero que abans de publicar els resultats electorals, publiquin tot el que ja vaig comentar: rebuig del poble pel míting partidista a la cavalgada de reis, concentració, manifestació en contra de la pujada abusiva de l'IBI... I sobretot que ens expliquin el perquè de la pujada abusiva de l'IBI, perquè no serveixen els arguments de millorar els serveis. O algú ha vist incrementar la freqüència de pas del Bus Abrera?? O algú ha vist millores en alguna de les instalacions municipals??? JO NO.

Per tant i per anar acabant, demano des de la meva tribuna(com anomena el sr.Martínez al meu blog) que l'equip de govern reflexioni. No podem seguir amb un regidor de mobilitat que és dedica a jugar amb pseudo rotondes de plàstic, que avui tenen una forma i demà un altre. No podem continuar amb un regidor de comunicació què no comunica, que no informa. No podem continuar amb un regidor de seguretat ciutadana què és dedica a jugar brut per no autoritzar manifestacions, o que amb ajuda fa que vinguin els mossos informant que hi ha gent manifestant-se en contra del PSC(tal i com va sortir de boca del secretari, i que fa imaginar, que no afirmar,(no confonguin)quin tipus d'informació van donar a la Junta electoral. I a més si informen, informin bé: Ningú protesta contra la pujada de l'IBI. Protestem en contra de la pujada ABUSIVA de l'IBI.

Sé que no sóc ningú i que no em farán cas, però jo provo sort. I penso que si de veritat aquests regidors estimen Abrera, s'haurien de replantejar quina feina fan i la responsabilitat que comporta.
La valoració que fan els lectors d'aquest blog és força clara i deixa constància del sentiment de la gent vers l'actual equip de govern.