divendres, 7 de març del 2008

Vergonyós

A la web oficial de l'Ajuntament trobem:
"Un grup de 13 alumnes de secundària de l'institut berlinés Primolevi visiten aquests dies Abrera amb motiu de l'intercanvi que fan amb l'institut Voltrera. Durant la setmana que els alumnes estaran a Abrera aprofitaran per conèixer el municipi i també per fer rutes turístiques per Barcelona, com la visita que tenen previst fer a la Sagrada Família o a Montserrat". El text va acompanyat de la foto que faig servir en aquest escrit.


Em dirán que no és vergonyós?? Recepció oficial als alumnes alemanys... Suposo que interessava fer-se la foto i publicar-la a la web i no dubto que sortirá al Butleltí Municipal. No dubto que això sortirá i que altres temes com manifestacions, sales de plens sense extintors, la muntanya destrossada, el riu destrossat... això no sortirá.

En la rebuda oficial els alumnes alemanys van poder gaudir dels millors regidors d'Abrera. Del regidor de cultura, promoció econòmica i comunicació, aquell que es dedica a anar arrencant cartells, aquell que no té temps de buscar una imprempta eficient, aquell que diu que no té idees, aquell que está saturat. També veiem al regidor de Medi Ambient i Territori, aquell que recordin va escriure en aquest blog que els regidors de l'oposició segur farien millor la seva feina si cobréssin més, aquell que va comparar els sous d'empreses privades amb el dels regidors de govern. El mateix que va dir que era assumible fer la destrossa que s'está fent al riu, que la vegetació si es seca per culpa dels ponts... ja tornará a crèixer.

I els alumnes van poder veure l'alcaldessa, una "socialista catalana" que en comptes de buscar el benestar econòmic dels ciutadans, el que fa es posar aquest benestar contra les cordes, una socialista que amaga tot allò que no interessa i que manipula tant com vol(em refereixo a manipular preguntes per respondre el que ella vol)

Això si, per sort entre aquests regidors que van oficiar la rebuda oficial, trobem la regidora d'esports i ensenyament. Una de les poques, juntament amb la de joventut, que fan bé la seva feina.

Ara una reflexió: Fixeu-vos que a la web de l'Ajuntament no va aparèixer cap titular anunciant la pujada abusiva de l'IBI. Fixeu-vos que la ciutadania es va assabentar gràcies als escrits de l'oposició, que l'alcaldessa no tenia cap intenció de fer-ho públic, sinó que més aviat ho volia amagar. Només fa falta haver anat al míting de l'altre dia, no va fer cap referència, ni tan sols va dir que ho havia apujat per donar millors serveis(per fi ha vist que els seus arguments són inútils i que no aconsegueix enredar a ningú més).

Després de l'incís... torno a la reflexió. Deia que no va aparèixer el tema IBI a la web, en canvi surt aquesta notícia amb aquesta fotografia. És més important que vinguin 13 alumnes alemanys, o és té més importància pels ciutadans saber que se'ls pujava l'IBI de forma abusiva???. O fem les coses bé d'una vegada!!! No costaria res informar de tot a la població. Que estem parlant de la WEB DE L'AJUNTAMENT, no la del PSC d'ABRERA.
Per què no es podria haver fet una recepció ben feta, on hi fóssin presents els regidors de l'oposició. Tornem a la discriminació política que fan els socialistes d'Abrera, que no compten per a res amb la resta de regidors. I més tenint en compte que l'Ajuntament no participa directament d'aquest intercanvi, ja que això ho promou l'IES Voltrera, i cada alumne ho paga de la seva butxaca sense subvencions de l'Ajuntament... Ja que s'ha de fer la foto a la Sala de Plens... almenys que la sala estigui PLENA(de regidors) i no només amb 4 "socialistes".

Ara aquests alumnes ja saben que a Abrera patim la majoria absoluta, és a dir el que ells allà anomenaven III Reich. Un Reich que aqui és el primer, i ja fa més de 20 anys que dura. (La comparació és perquè allà Hitler va arribar al poder gràcies a les urnes, igual que aquí els socialistes)

No costa res fer les coses bé, i haver pogut fer la recepció amb tots els regidors presents, o almenys amb els portaveus de cada grup, aprofitant que avui hi ha junta de portaveus.


En fi, res de nou, tot segueix com sempre.
VISCA L'ABRERA OPTIMISTA d'aquells que lluitem per aconseguir que Abrera sigui un poble bonic i pluripartidista, tot i ser conscients de les dificultats que tenim i de la repressió que alguna d'aquestes persones que lluita pateix.