dijous, 24 d’abril del 2008

Felicitats, Yepes!

Avui m'agradaria felicitar al PSC d'Abrera i en especial al sr. regidor de cultura, el ja conegut sr. Josep Maria Yepes.
Vull felicitar el PSC d'Abrera per la seva voluntat incansable de canviar la cultura tradicional catalana. Si llegim l'article del PSC en el darrer Butlletí Municipal, ara anomentat ABRERAinfo(per cert, quina originalitat!)hi trobarem unes paraules què demostren una cosa que tots ja sabiem: "S'acosta Sant Jordi, el dia dels enamorats"... home jo més aviat diria que Sant Jordi és el dia del llibre, de la rosa; o el què és el mateix una festa de la cultura literària. Crec que no hem de convertir aquest dia en una nova diada comercial de l'amor, ja tenim el dia 14 de febrer.
Això no és ser sectari de la cultura ni res semblant que pugui pensar ara el sr. Yepes en llegir aquest escrit, és simplement una defensa de la cultura tradicional catalana.
Ahir, dia de Sant Jordi, vam poder sentir en boca d'Albert Rivera(Ciutadans), que volien que el dia 23 d'Abril fós la diada de Catalunya, en comptes del dia 11 de Setembre. Això encara té un cert sentit, tot i que és inacceptable.
Ara, el que diu l'escrit del PSC abrerenc demostra la incultura d'alguns dels seus membres. Jo no sé amb certesa qui ha pogut escriure tal bajanada, però m'atreviria a nominar el Primer Secretàri de l'Agrupació Socialista d'Abrera, o també el sr. Yepes, que té una dèria obsessiva amb canviar la cultura. Sr.Yepes, ser regidor de cultura no li dóna dret a carregar-se la cultura catalana. Ara bé segueixi així, almenys als seus companys de partit els hi agrada això de jugar a canviar la cultura tradicional. Ho dic per la felicitació que li fan a l'escrit del Butlletí: "Felicitats Yepes".

Per cert sembla què els alumnes de l'IES Voltrera van rebre amb molt d'entusiasme la nostra il.lustre alcaldessa i el nostre honorable regidor de cultura ahir a l'entrega dels premis del concurs de Sant Jordi que organitza l'IES. (ironia). El futur pinta malament pel PSC d'Abrera. Quan els joves ja no aplaudeixen l'alcaldessa... significa que alguna cosa no funciona. Jo me'n recordo de la meva etapa a l'IES i mai es va xiular al senyor Felix Chico, tampoc se'l va aplaudir en excés... però mai se'l va xiular.
Senyors i senyores... la nostra il.lustre alcaldessa ja porta dos xiulades. Quantes més en tindrem?