dimarts, 22 d’abril del 2008

No és això companys

Ara mateix enfilo aquesta agulla
amb el fil d’un propòsit que no dic
i em poso a apedaçar. Cap dels prodigis
que anunciaven taumaturgs insignes
no s’ha complert, i els anys passen de pressa.

Inicio aquest escrit amb unes paraules de Martí i Pol, que són prou clares per expressar el què avui vull escriure.

Úlimament hem vist la fulminació d'un dels treballadors d'esports després d'una llarga persecució, algun que altre expedient sense motius, la creació de nous càrrecs de confiança, la remodelació SOSPITOSA, i enganyosa del Departament d'Esports, i corren rumors que el pròxim será Promoció Econòmica, ja fa temps que tenim els mitjans manipulats i els mitjans PÚBLICS serveixen de propaganda de l'equip de govern FALS-socialista(ja no dic ni pseudosocialista, dic: FALS i en majúscules). Hem assistit a la negació de la participació infantil per part de l'equip de govern després de la proposta feta per EUiA, hem assistit a una mostra de mala educació del senyor regidor de cultura, promoció econòmica i comunicació, hem vist contestacions que haurien d'haver sigut polítiques i que van ser convertides en atacs personals vers algun regidor. Assistim continuament a mostres de totalitarisme, absolutisme(tant se val com es vulgui dir, fins i tot serviria dir feixista).
Podem escoltar continuadament frases que demostren la manca de facultats d'alguns regidors. Podriem fer una classificació dels regidors de govern segons les bajanades i mostres d'incompetència(encapçalats per la Santíssima Maria Soler de Calcuta, osigui la nostra il.lustríssima alcaldessa, la que facilita als ciutadans poder anar a comprar):

0-Maria Soler. Per autoritaria i per no ser capaç de solucionar els problemes. Per mantenir alguns regidors que sobradament han demostrat que no ho poden ser.
1- Josep Maria Yepes, per manipular els mitjans(retrassant les publicacions i fer-ho amb excuses de nen de parvulari), mentir en els plens i fent ús de la seva macabra imaginació, i a més per mal educat i prepotent.

2- Lluís Martinez, per el seu fracàs defensant el territori el Medi Ambient del nostre municipi. Perquè ens estem quedant sense boscos i están convertint les muntanyes en polígons i carreteres.

3- Josep Solà, per enganyar als ciutadans, i per estar gairebé sempre en fora de joc i necessitar de papers escrits per terceres persones en els plens apuntant les respostes. I com a responsable de l'Administració, per deixar fer o organitzar aquests sospitosos canvis. A més per alguna que altra mentida en l'últim ple dient que algún regidor assisitia a les reunions del comitè d'empresa.

4- Guadalupe Marcos, per entendre la participació infantil com a visites guiades a l'Ajuntament. I a més pels fets al Departament d'Esports.

La resta els deixem en pau, de moment. Encara no han arribat als límits dels seus companys. Esperem segueixin així.

Després d'aquesta exposició de fets què han succeït en els darrers mesos(me'n deixo alguns, i no exposo els més antics), vull demanar des d'aquí que continuïi la unitat política de l'oposició per lluitar contra aquests fets, i per intentar frenar i obtenir explicacions sobre aquests fets.
A més, i com algú va dir en aquest blog, fa falta un moviment popular i organitzat que també s'aixequi per dir PROU a aquest equip de govern absolutista i que no té en compte als ciutadans, i que no informa degudament als regidors de l'oposició, limitant així que aquests puguin informar a la ciutadania.
Hem de dir prou, perquè si pensem en tot el què ha passat en menys d'un any d'aquest govern, penseu en què pot passar en els tres que queden... Encara estem a temps, encara está a temps la senyora alcaldessa de canviar de rumb, i l'hem d'ajudar. L'hem d'ajudar manifestant-nos i fent-li veure el nostre descotentament, i potser així entendrá que s'está equivocant, i que si de veritat estima Abrera, això no pot continuar així.

Què en penseu d'una manifestació demanant la fi de la crispació, la fi de la manipulació informativa, la fi dels shows polítics en actes públics...? Així potser ajudarem l'alcaldessa a reflexionar, que crec, li fa falta.