divendres, 18 d’abril del 2008

Sense títol. Són rumors.




Feia dies que no publicava cap escrit... Per fi tenim una mica d'aigua! L'últim cop què vaig escriure els pantans tenien un 0.8% menys d'aigua que avui...




S’enrecorden que l’alcaldessa, la nostra estimada Maria Soler (de Calcuta, a vegades), va dir en l’últim ple(03.04.08) que la creació d’un nou càrrec de confiança al Departament d’Esports no suposaria cap canvi pel que fa l’organigrama del Departament?? Jo si, m’enrecordo que tots els grups no entenien res i preguntaven i l’alcaldessa no contestava, i la regidora d’Esports tampoc.
Doncs mirin a data 08.04.08 surt un decret d’alcaldia que en primer lloc institueix la figura de Cap o Director del Departament, un càrrec amb naturalesa directiva(càrrec que el PSC va aprovar amb el vot en contra de la oposició).


Jo això ho entenc com un canvi en l’estructura del Departament. De fet en el Decret hi diu: “Reorganització del Departament d’Esports”. Bé, hi diu reorganització. Clar, no és reestructuració… Després dirá que és reorganització i que no és el mateix, i així cap problema. D’això en diré mentides camuflades.

Se’n recorden també què va dir que no suposaria canvis als treballadors??? Jo si que m’enrecordo, i crec què no sóc l’únic. El més al·lucinant del cas és que el Ple va ser el dia 3 (on van dir que la creació de la plaça aquesta de director no comportaria cap canvi als treballadors) i el dia 8 ja estava notificat aquest decret i un grapat més que sembla s'han enviat a persones concretes: a unes les treuen complements que els posen a d'altres ... O sigui que van exposar una cosa al ple -com sempre- i ja tenien elaborada una altra(o algú va donar-se pressa en escriure un nou Decret). Però no s’exaltin! Això no és nou! De fet aquí podriem aplicar la frase del sr. Yepes: “En aquest consistori això sempre s’ha fet així i així es seguirá fent, si no els hi agrada..."

Això és el tema principal d’aquest decret. En un dels punts tracta sobre la difusió d’aquest decret. S’informará al personal del Departament d’esports, als regidors de govern, i algun altre departament de l’Ajuntament. El que no diu és que s’informará als regidors de l’oposició. L’oposició s’haurá d’assabentar en aquest blog o llegint el paper en un tauler d’anuncis.
Senyora alcaldessa, i vostè vol calmar la crispació??? Segur?? Doncs començi informant als regidors de les coses que ha d’informar. Crec que aquest tema els interessa. No sé si ho va notar(potser no. Ja sé que és molt hábil jugant amb les paraules: reestructuració/reorganització; ja sé què és molt hábil intentant argumentar el què ni vostè mateix es creu i ho sap, se li nota amb els gestos que fa. Però pensava què seria habil en la interpretació... veig que no.), però si li van preguntar al ple sobre aquest tema, será perquè están interessats, no?. Al ple no els va contestar, i ara que redacta un decret no els hi passa??? Això què és sra. Alcaldessa??? Sota la meva opinió d’això se’n diu manipulació de la informació, d’això se’n diu amagar informació. Com a càrrecs electes, crec que tenen dret a rebre certa informació, i que ara per ara no els arriba(segons tinc entès), i si els arriba, els arriba quan ja és tard i quan ja está tot decidit. Segueixi així, si el que vol és sumar crispació ho está fent perfecte. Si el què vol és deixar en evidència la manca d’educació d’alguns dels seus regidors i de vostè mateixa… ho està fent perfecte. Ara, que si el què realment vol és una situació de tranquilitat i harmonia s’está equivocant. I vostè ho sap. Si no ho reconeix ja és problema seu.

En fi… el dia del ple van dir una cosa, i una setmana després ja fan un altre… Si senyors i senyores de l’equip del govern!!! Això és cumplir les paraules! Bé… és nota que són del PSC/PSOE… són del mateix partit que el sr. Zapatero