dijous, 8 de maig del 2008

Actes varis

Bé, com haureu pogut llegir tant al blog de la Secció Local d'Esquerra d'Abrera i a la web www.aabrera.com, el dia 24 de maig a les 19 hores, a la Casa de Cultura(sala d'abaix), he impulsat un acte reivindicant el diàleg. Aquest acte què fem la gent que formem Esquerra d'Abrera neix amb l'objectiu de marcar un punt d'inflexió en la política del nostre municipi.

Ahir en un sopar de Gent d'Esquerra a Esparraguera, vaig poder conversar amb en Joan Tardà i l'Anna Simó, per tal d'acabar de perfilar com havia de ser la seva participació en aquest acte.
Degut a la importància crec què ha de tenir l'acte m'he encarregat personalment de convidar a les associacions culturals, partits polítics i regidors de govern via e-mail. Només he rebut contestació de CiU mitjançant la seva regidora, i per part del PSC, em va contestar el sr. Aguilar, regidor de varies coses.
Sincerament, i parlant clar, espero l'assistència de representants dels grups polítics i associacions, així com de particulars. L'acte es mereix una bona assistència.

Voldria aprofitar aquest escrit també per recomanar una xerrada que hi ha demà a la seu de CiU a les 19 hores amb el tema de les infraestructures. Hi haurá un debat i la gent podrá assabentar-se de com quedará Abrera en un futur no gaire llunyà. L'acte és important per dos motius: l'equip de govern no informa de la situació, així què l'oposició s'ha de buscar la vida. CiU s'ha preocupat per les infraestructures. Enhorabona. Era necessàri. I segon, és important perquè a l'acte hi intervindrà el portaveu de CiU al Parlament, Josep Rull.
Penso que aquests actes que es preparen amb bona voluntat, tant el de CiU com el d'Esquerra, mereixen que la gent hi assisteixi.

I per acabar dir que el mateix dia 24, per la nit, al Polígon, hi ha l'Ètnia Festival.El Festival jove d'Abrera. Penso què tal i com es planteja és una gran iniciativa. Des d'aquí m'agradaria felicitar a la gent del Departament de Joventut, i sobretot destacar la feina de la regidora, que en poc temps ja ens ha demostrat què té idees i voluntat, i sobretot, que ho fa bé. La llàstima és què la seva predecessora, la sra. Bengado, doncs va deixar un departament buit d'idees, on l'única feina destacable va ser el projecte de Centre Polivalent, del qual encara no se sap res. Enhorabona i ànims sra. Novell! Bona feina! Llàstima que sigui practicament la única que treballi pel bé del poble, en aquest cas dels joves, que feia mass temps que estavem oblidats de la mà de la sra. Bengado, que tenia altres preocupacions en la gent que si que vota.