dilluns, 12 de maig del 2008

Més del mateix

L'últim ple va ser el dia 3 d'Abril de 2008, però hauria d'haver sigut a finals de març. Per tant crec què a data 12 de maig, hauria estat necessàri un ple extraordinari com a mínim. Recordin que tenim diferents temes a sobre la taula i que afecten Abrera: les obres de la Ronda del Vallès(4t Cinturó), la zona ARE... que són temes on haurien de dir la seva la resta de partits. Sincerament és dolorós pensar que el futur del nostre poble està en mans d'una colla de fantasmes. I dic fantasmes perquè no se'ls veu.
Es fa un acte on es parla sobre infraestructures i no apareix cap regidor del PSC. Tant se val qui faci l'acte, l'important és anar a escoltar, que sempre s'aprén alguna cosa.
És intolerable què els grups d'oposició demanin una Junta de Portaveus per tal d'informar-se sobre la reestructuració del Departament d'Esports i es denegui. És intolerable haver-se d'assabentar de coses a través d'informes d'algun sindicat o pels pròpis treballadors. D'acord què ja ens va dir el regidor de Comunicació, l'il.lustríssim sr. Yepes,que l'Ajuntament no era cap agència de notícies. És el mateix que va dir davant de tothom una cosa que ja sabíem: que no té cap ambició. Perdoneu, però és normal què no tingui ambicions.
Penso què Abrera no mereix un regidor sense ambició. Penso què com a mínim hauria de tenir l'ambició de millorar Abrera, d'acabar amb la manipulació dels mitjans municipals, i acabar amb la desinformació dels ciutadans. Aquesta hauria de ser la seva ambició, però... no en té cap, hi ho va dir ell, no ho dic jo.

En fi aquest mes, tocaria un ple ordinari, segons el ROM, si no m'equivoco... últim divendres dels mesos imparells toca ple ordinàri. Així que... divendres 30 penso tocaria un ple??? Esperem que n'hi hagi!

Senyora alcaldessa aquestes parauels ja van sortir en un altre blog(Kritikisto Sociala) en un dels comentaris d'algun lector, però primerament van sortir de la seva boca: "El nostre govern serà un govern de majoria; els veïns així ho han volgut. Però serà una majoria fent ús del diàleg amb la resta de forces que formen part del Consistori; tenint el consens com a màxima general i com a fórmula de funcionament. Acabaria la meva intervenció dient: treball, honradesa, entusiasme, il•lusió; també joventut, però també experiència, diàleg i consens. Aquestes seran les bases dels propers quatre anys, del nou govern municipal. Unes bases sòlides que tenen com a únic objectiu treballar pels veïns i veïnes d'Abrera. Per nosaltres les persones són les úniques protagonistes. Moltes gràcies."

Senyora alcaldessa, els fets ocorreguts des d'aquell moment, han donat pas a un període de crispació política de la qual vostès en són màxims responsables, i crec saber-ne els motius: podria ser l'incompliment de les seves paraules??? Diria que sí, n'estic convençut. És per això que des d'aquesta humil tribuna demano un replantejament. Encara hi és a temps, encara està a temps de fer d'Abrera un poble millor. Crec que la gent que va votar el PSC voldria que complís les seves paraules. I ja els hi ha fet prou mal amb la pujada de l'IBI, no creu? Ara almenys tocaria complir això del diàleg i del consens. Però... tampoc ho compleix.

Ja n'hi ha prou de jugar amb Abrera. Abrera no és un joc. Els ciutadans no som una joguina. Si volen manipular la ciutadania, jugar amb la gent i construïr tot allò que somien, hi ha un joc molt interessant que es diu LOS SIMS, que els recomano se'l comprin i juguin, però repeteixo, Abrera i els seus ciutadans no som un joc. Abrera i els seus ciutadans mereixem un cert respecte per part dels seus governants, un respecte que des del dia 27 de maig de 2007 és inexistent. Una falta de respecte que des dels parlaments del sr.Yepes i del sr.Martínez al darrer ple, tothom va poder comprovar, que això que ara estic dient no es cap invent meu, sinó fruit d'unes paraules que van sortir de boca dels seus regidors, i que a data d'avui encara no han estat castigades.

Ja n'hi ha prou!