dijous, 15 de maig del 2008

Ja tenim ple

Dimecres que ve, tenim ple extraordinari. Casualitats o no, podrien fer pensar que aquest blog té alguna utilitat a part de servir de lloc de desfogament per aquells què no saben argumentar i opten per l'insult.

Suposo què no s'ha convocat el ple gràcies a l'anterior escrit en què reclamava un ple.

Pel que he sentit un dels temes estrelles d'aquest ple podria ser el canvi de l'escut d'Abrera, que per fi seguirá la normativa heràldica.
Coneixent l'equip de govern, segur que han fet els deures i ens presentarán un nou escut i de segur que sense establir diàleg amb la resta de partits, ni amb la ciutadania el sotmetrán a votació del ple. Si ens agrada bé i sinó, també. De fet, com sempre.
Imaginem l'escut... Podria aparèixer la cara del fill predilecte d'Abrera. Recordin, el sr. Manuel López. O potser un gegant amb la cara de'n Yepes, com a símbol de grandiloqüència política, i com a referent cultural d'Abrera. O bé una imatge de Maria Soler, símbol de l'autoritarisme de la seva figura.
O bé, el sr. Martínez envoltat per un desert. Ja sabeu, com que això de tallar arbres li agrada tant...
I què en dieu d'un escut amb una imatge d'una rotonda, símbol de l'obra del regidor Pascual Aguilar. Res millor que una rotonda, per simbolitzar el nostre poble en l'actualitat. Evidentment l'arbre queda insignificant avui dia.

I canviant de tema, sorprèn la resposta d'Alcaldia a la petició de la Junta de portaveus demanada pels grups d'oposició(alguns més tard que altres). Com té el valor la nostra alcaldessa de dir:
"sobre les actuacions organitzatives que es duen a terme al Departament d'Esports, aquesta Alcaldia considera que no procedeix la convocatòria sol·licitada, ja que els ajustos en l'organigrama que s'estan realitzant, estan dintre de la normalitat de funcionament de l'Ajuntament d'Abrera i tenen per objecte garantir un millor servei als usuaris del Servei d'Esports."

Permeti'm dirl-li senyora alcaldessa què està faltant al respecte al poble d'Abrera. Recordi com ha canviat la situació política desde que vostè és alcaldessa i desde que va acompanyada d'una colla de regidors de dubtosa capacitat política. Recordi com s'ha perdut el respecte , començant per algunes paraules dels seus companys. Si vol solucionar aquesta crispació, permeti'm dir-li que s'ha equivocat de camí. Permeti'm dir-li que si seguís una mica les seves paraules del discurs d'investidura, ara la situació, no seria la que és.

No sé si són certs o no els comentaris referents a una possible depressió per la pressió de l'oposició o no. De totes maneres, l'oposició es dedica a fer la seva feina,a fer els deures sra.alcaldessa. Potser si posés una mica de la seva part, potser si cedís informació, i entre tots poguéssin fer la seva feina, l'oposició no hauria de fer una feina tan i tan dura.