divendres, 16 de maig del 2008

I ja en van tres!

Bé recordeu aquestes dates?? 7 de gener i 25 de gener de 2008?? Manifestacions en contra de la pujada abusiva de l'IBI!
I avui la tercera, 16 de maig de 2008. Avui una nova manifestació, aquest cop convocada pel comitè de vaga de l'EBE d'Abrera Món Petit.
Pel què tinc entès, i si em deixo alguna cosa, algú que estigui més informat que ho escrigui, els fets són els següents: L'Ajuntament, mitjançant el sr. Pascual Aguilar, llavors regidor d'ensenyament va prometre una sèrie de millores econòmiques , però les va fer de "boquilla" i doncs ara l'Ajuntament no compleix aquelles promeses. Només es va concedir una primera pujada, i amb el canvi de govern, és a dir amb l'entrada de Guadalupe Marcos a la regidoria d'ensenyament, les promeses han quedat oblidades. Sembla ser que en Pascual i la Lupe no han parlat sobre el tema. Pascul... una mica de diàleg home!

Les professores de l'escola bressol Món Petit no només están reivindicant millores econòmiques, sinó que lluiten per unes millores educatives per als nens als quals eduquen. Reclamen les obligacions de la seva professió, educar, que pel que tinc entès hi ha hagut una mica d'intromissió que no tocava.

L'Ajuntament fa entendre que només pujarán els sous a partir d'una reducció de plantilla, la qual cosa suposaria un dèficit de personal que perjudicaria als alumnes.
Les treballadores només demanen tres coses: llibertat en la seva feina a l'hora d'educar, és a dir millor educatives, mantenir el nombre de personal i la millora econòmica promesa pel sr. Aguilar en el seu dia.

Durant la manifestació s'han pogut sentir crits demanant la compareixença de l'alcaldessa, així com crits en contra de Pascual Aguilar i Guadalupe Marcos, la qual ha aparegut per allà passejant tant tranquila amb una flor a la mà.

És increïble com, l'alcaldessa falta al respecte als ciutadans, és intolerable què es facin promeses i després s'oblidin per falta de comunicació entre regidors. És massa extrany aquesta obsessió en modificar la plantilla de treballadors de l'Ajuntament. Què és el què passa realment?? És cert el rumor de que hi ha un forat negre enorme?? És cert que s'han gastat els diners que es preveien guanyar amb algunes parcel.les que encara avui no s'han pagat i ara no hi ha diners per pagar algun que altre crèdit???

No podem permetre que la mala gestió del PSC abrerenc perjudiqui als ciutadans.

Ja n'hi ha prou. Com he sentit abans algun comentari: sembla que estiguin fent un concurs aviam qui la fa més grossa. De moment hi ha un equilibri entre Yepes i Lupe per darrere de Maria. I els segueix de ben a prop Pascual i Lluís Martínez.