diumenge, 8 de juny del 2008

Circ Tonelly


D'aquí uns dies tenim espectacle artístic a Abrera. Torna el CIRCO TONELLY.

Fa dos dies, quan vaig veure el cartell el primer que em va venir a a ment va ser un ple ordinari de l'Ajuntament d'Abrera. Va ser un reflex: veure Circ i pensar en l'equip de govern i les seves actuacions als plens.

Ara us proposo fer un exercici d'imaginació:

Imagineu, començant d'esquerra a dreta... La sra.Bengado allà obrint la boca mig adormida, que sembla el lleó de la Metro Goldwyn Mayer; el sr. Solà, del qual m'estalviaré fer la comparació; el sr.Yepes, que és l'humorista de la companyia(per allò de les tonteries que surten de la seva boca en forma de paraules, que tant fan riure). Després la sra.Marcos, que bé podria ser la princessa de la corda vertical(com que és una regidora que fa una de bona i dos de dolentes... doncs la imatge de pujar i baixar la corda, queda bé). El sr.Martínez, bé quedaria com el pallasso(per allò de ser regidor de Medi Ambient i permetre la tala d'oliveres centenàries. És una pallassada.)

Qui més... arribem a l'alcaldessa, sra.Soler, que la deixarem com a la presentadora de l'espectacle.

Al secretari el deixarem que ja té prou feina fent de les seves, i no té temps per treballar al circ.

I el senyor Aguilar, doncs podria actuar com a trapecista, allà fent equilibris entre rotondes de corda suspeses en l'aire... divertida imatge.

La senyora Novell... la noia del hula hop, que és jove(encara que no l'interessi la participació dels joves).

I per últim... el sr.Ribes, però el deixarem tranquil, que de moment només el podem felicitar per la tasca que està desenvolupant.